United in Green: Kiko 392

Det hade ju varit bra med ett grönt holo idag eftersom det både är United in Green-vecka och Holofredag, men det fanns inga gröna holosar i arkivet, så det fick bli bara grönt. Det här är ett av lacken jag snabbt ryckte åt mig inne på Kiko i Italien i somras då jag hade en uttråkad make i släptåg. När jag tittade efter vad jag hade fått med mig ut tänkte jag att jag säkert hade en dupe på den här hemma – men det hade jag faktiskt inte! Vissa färger tycker jag bara att jag borde äga, vare sig jag gör det eller inte. Nu visade det sig att jag inte har något annat lack som är riktigt så här mörkt grönt. Det är en riktigt snygg färg, för den blir inte svart även om den är så mörk. Applikationen var utmärkt, precis som med de andra Kikolacken jag har testat (och med tanke på hur billiga de är, så är det imponerande) och det täckte på två lager.

De svartvita nitarna är från She Sells Seashells. Jag tycker att de är riktigt coola!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A green holo would have been nice today, since it is both the United in Green week and Holo Friday, but I have no green holos in my archive, so you’ll have to make do with a green shimmer. Kiko 392 is a very dark green, but it is still green, it doesn’t look black. Application was excellent and it was opaque in two coats.

The black and white spatter studs are from She Sells Seashells. I think they are pretty cool!

Klicka på symbolen nedan om ni vill se fler gröna manikyrer!

Publicerat på oktober 10, 2014, i Diverse nageldekor, Kiko, Naglar i grönt och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Ser fint ut!

    Gilla

  2. Snyggt! Nitarna är ju grymma 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.