Nubar Gold Leaf

Dagens manikyr är Nubar Gold Leaf med vattendekaler från Transdesign. Jag trodde av bilderna jag har sett innan att det skulle vara mer duokromt, men den duokroma effekten är inte så tydlig. Inte heller är det så guldigt som jag trodde. Det är dock en väldigt trevlig varmt brun färg, så det gör inte så mycket (även om det hade varit kul om det var mer duokromt). Det var, som alltid med Nubar, lätt att applicera och täckte egentligen efter två lager även om jag gjorde tre för att vara på den säkra sidan. På det stora hela ett trevligt lack, i alla fall!

Vattendekalerna var däremot rätt skumma. Vanligtvis är det ganska lätt att sätta dit sådana, men de här ville bara inte fästa på nageln. Jag fick få dem på plats med överlacket till slut. (Och en del av de på högerhanden blev lite illa tilltygade.)

Publicerat på juni 13, 2010, i Nubar, Vattendekaler. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Jag tycker att det ser fint ut med det bruna när det blänker i det. Själv är jag svartnaglad, har ju varit på hårdrocksfestival. Men var hittar du alla snygga ”bluppar” och mönster som du har på? Jag målar för hand, men det blir ju ganska inskränkt, eftersom jag inte är så konstnärlig, speciellt inte när jag måste måla med vänsterhanden…

    Gilla

  2. jag tycker det blev snyggt!!

    Gilla

  3. Tack till er båda!

    Jag hittar dekorationer lite här och var och har samlat över åren, men på sistone är det mycket eBay! Där finns otroligt mycket skoj, huvudsakligen från Asien, för en överkomlig penning.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.