Inköpstips

Jag har sett att en del har sökt på min blogg om var man kan köpa olika märken, så jag tänkte tipsa om lite olika ställen som jag köper nagellack och dekorationer från.

Nfu Oh –  jag har köpt en del via Nailmail.se, en väldigt trevlig prenumerationstjänst där man får hem olika nagellacksmärken varje månad och fritt kan välja vilka lack man vill ha. Rekommenderas! Annars har jag köpt mina Nfu Oh från den estniska webbshopen viis.ee. Jag var lite tveksam till att beställa från en estnisk webshop först, men den var rekommenderad av folk på forumet Pret-ty.se så jag vågade och det gick alldeles utmärkt.

Nubar är ett återkommande märke på Nailmail, men kan också köpas från den svenska webshopen nailshop.se. Om jag vill ha tag på något nyutgivet lack som inte har kommit in på Nailshop än så blir det ofta eBay – och då tar jag bara den säljaren som är billigast. (Glöm inte att räkna in frakten, den kan skilja jättemycket mellan olika säljare!)

China Glaze, OPI, Color Club, Diamond Cosmetics, Cetuem, A-England och Orly har jag köpt från den amerikanska webshopen Trans Design. Om man beställer max 9 lack kan man få det skickat i en s k flat rate box med en frakt på 18 dollar (tror jag). Det är visserligen en del, men med tanke på att lacken är oerhört mycket billigare än i Sverige så tjänar man ändå på det. P´ssion har en jättebra guide till hur man handlar från Trans Design här.

Rescue Beauty Lounge, BB Couture, Barielle, Del Sol och Zoya har jag köpt via Nailmail. Zoya har jag också hittat på eBay. Rescue Beauty Lounge kan köpas direkt på rescuebeauty.com, men det är så dyr frakt så jag har dragit mig för att beställa därifrån och väntar in att det kommer till Nailmail istället. BB Couture kan man också köpa från Overall Beauty, fast jag har inte själv beställt därifrån så jag kan inte uttala mig om hur det fungerar.

Andra webshopar som jag inte själv har erfarenhet av, men som andra nagelgalningar ofta beställer från är 8ty8 och Head2Toe.

Nageldekorationer köper jag oftast från eBay – det finns massor att få tag i och oftast för ett väldigt bra pris! En del har jag också köpt från Trans Design, de har en del fina saker av bra kvalitet.

Uppdatering:

Mina älskade L.A. Girl-lack köper jag från Cherry Culture. De har f ö en hel del annat smink också, bl a skojiga läppglans i extra söta förpackningar!

Scratch Nails nagelolja och behandlingslack köper jag på Åhléns, eller på Arlanda ifall jag reser från rätt terminal. De har också en webshop, men jag tror att priserna var desamma som nere på Åhléns. Däremot har inte ”mitt” Åhléns deras färglack, de har jag köpt på Arlanda.

Ännu en uppdatering:

Ozotic Pro och Picture Polish har jag köpt från den australiensiska webshopen www.picturepolish.com.au/. Det är inte särskilt billigt och frakten kostar en del, men en del av lacken är faktiskt värda det…

Kleancolor har jag köpt (snorbilligt) från Beauty Joint. De säljer även Nyx och Milani och en massa billigt smink.

Publicerat på september 6, 2010, i A-England, Barielle, BB Couture, Cetuem, China Glaze, Color Club, Del Sol, Diamond Cosmetics, Diverse nageldekor, Kleancolor, L.A. Girl, Nfu Oh, Nubar, OPI, Orly, Rescue Beauty Lounge, Scratch Nails, Tips och recensioner, Zoya. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

  1. Men den estniska webshopen fraktar inte till sverige utan bara inom EU?

    Gilla

  2. Man måste inte betala tull när man beställer inom EU va? Eftersom du beställt från Viis.ee? 🙂

    Gilla

  3. Hej! Kommer du ihåg med vilket företag viis.ee levererar sina produkter? DHL, posten ect? Har fått en kod så jag ska kunna spåra det men vet inte på vilket företag det kommer!

    Tack på förhand!

    Gilla

    • Tyvärr, jag har ingen aning… Det var jättelänge sedan jag beställde från dem, så de behöver inte ens använda samma fraktsätt längre. Hoppas det reder ut sig!

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.