Color Club Jewel of a Girl

Lite omväxling mot alla Orlylack, men det här gillade jag verkligen fast det inte är lika spektakulärt. Det är en härligt mörk brunröd färg med fint djup i. En mycket höstig färg. Dessutom var det lättlackat och täckte nästan på ett lager – jag har två här bara för att jag inte orkade jobba på att få första lagret helt jämnt. Torktiden var också bra, tycker jag. Det är det första Color Club lacket som jag testar (förutom Covered in Diamonds, men det räknas inte riktigt eftersom det är ett överlack) och jag har inget negativt att säga.

Jag dekorerade det med striping tape i silver (köpt från Transdesign) och rhinestones från eBay. Rhinestonarna (om det finns ett bra svenskt ord får gärna någon upplysa mig) från eBay kostar en spottstyver och jag fick väl 1000 st i en snurra, men de är avgjort av sämre kvalitet än de dyrare. De glittrar inte alls lika mycket, men när jag petar i så många som här blir jag lite snål och då får de duga.

Tummen fick inte plats på de andra bilderna, så den får en egen bild. (Högerhanden är f ö lika som vänsterhanden, fast spegelvänd, men den är för svår att fota.)

Publicerat på september 26, 2010, i Color Club. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Verkligen snyggt! Du är så bra på att dekorera. Om jag hade gjort den där dekoren hade det varit snett och vint. Strasstenar kallar jag rhinestones på svenska. ;D

  Gilla

  • Ja, det är klart att det heter strasstenar! Tack! Det känns så fånigt att behöva använda ett engelskt ord.
   Tack för komplimangen också! Jag har ju i o f s dekorerat naglarna i 20 år nu, så jag har fått en del övning. De första försöken var knappast överdrivet snygga…

   Gilla

 2. Snygg färg!! Brunt är en så snygg höstfärg, och jag tycker det är alldeles för lite brunt i årets höstkollektioner. Himla snygg striping också, det blir jag sugen på att testa.

  Jag lägger till dig i min länklista, dina dekorationer vill jag gärna spana in fler gånger. =)

  Gilla

  • Tack! Ja, det är en himla fin brun färg! Jag gillar den varma röda tonen i det!

   Kul att du uppskattar min blogg! 🙂 Jag har faktiskt inte upptäckt din tidigare, men jag ska spana in den nu!

   Gilla

 3. Jag har en del små stenar och ploppar i olika mönster, men de där strecken har jag inte hittat, vad heter de, och var köper man dem?

  Har du förresten provat att stämpla någon gång. Jag gjorde det för länge sedan, men lyckades aldrig. Kanske skulle testa igen om jag fick lite tips.

  Gilla

  • Strecken är s k ”striping tape” som jag har köpt på Trans Design (www.transdesign.com). Det finns säkert på eBay också, om du söker lite.

   Jag har stämplat lite, men inte överdrivet mycket. Det kallas konad, och om du söker på YouTube så finns det en hel del bra tutorials där. Det enda jag har på bloggen är denna: https://nageldraken.wordpress.com/category/konad/. Jag drar mig lite för det eftersom jag tycker det är lite bökigt att hålla på med eftersom man måste joxa med remover och därmed lätt sabbar lacket på fingrarna man inte stämplar på.

   Gilla

 1. Ping: Wood nails with Depend 525 and Color Club Jewel of a Girl | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: