BB Couture Fuel Injector

Nu har jag varit en dålig bloggare och inte bloggat på en vecka igen… Det är fortfarande lite mycket att göra så det blir inte lika mycket tid över. Jag har haft de flesta av mina manikyrer i fem dagar på sistone eftersom jag inte riktigt haft tid att byta. (Annars brukar jag byta efter tre dagar ungefär.)

Nå, det här är i alla fall Fuel Injector från BB Coutures For Men-kollektion. Jag har i o f s svårt att se någon karl i bekantskapskretsen i gräsgröna naglar, men det är en fantastiskt fin färg! Jag och min nagelgalna kollega enades om att det är konstgräsgrönt. Lite sådär extra gräsgrönt, inte riktigt naturligt. Dessutom har det ett diskret guldskimmer i sig som piffar upp det ytterligare.

Formulan var utmärkt! Lättkontrollerad, jämnade ut sig fint och täckte på två lager. Full pott på den! Det här lacket har jag bara bra saker att säga om.

Dekoren är torkade blommor. Några har jag köpt på eBay och några på Trans Design. Det är lite pyssligt att hålla på med dem eftersom de är så sköra och lätt går sönder. Dessutom behöver man fukta dem lite lagom för att de ska mjukna och gå att forma på nageln och jag har inte kommit på något riktigt bra sätt att göra det på än. Igår försökte jag med en makeupsvamp, men de blev inte tillräckligt fuktiga, så frågan är om man borde försöka dutta på vatten med en tops istället. Eller norpa en pasteurpipett på jobbet och droppa på lite vatten på dem. Nu slutade det med att jag doppade hela blomman i vatten istället.

Tja, jag gillar hur som helst resultatet. Det blev somrigt, precis som jag ville! Jag ville ha en sommaräng på naglarna. Riktiga blommor är fina eftersom de är så detaljerade och lite naturligt oregelbundna.

En bild i solljus bara för att det faktiskt är sol ibland numera! 🙂

Publicerat på april 14, 2011, i BB Couture, Torkade blommor. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

  1. Vad fint det blev med blommorna till det gröna! Vårigt!

    Gilla

  1. Ping: Nail Art Sunday: Nerdlacquer Katla | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: