OPI Sparkleicious och L’Oreal 225

Lite glitter kan behövas ibland, det var ett tag sedan, så det blev superglittriga OPI Sparkleicious från Burlesquekollektionen. Eftersom det består av glitter i guld, blått och lilarosa tänkte jag plocka upp färgerna i glittret genom att ha det över ett lila lack. En titt i förrådet visade att jag faktiskt bara hade ett lila som slår i rosa snarare än blått så det blev ett urgammalt L’Oreal Jet-Set nr 225. Jag har haft det i säkert 10-15 år och formulan var därefter. Trots förtunning var det ojämt och jävligt att måla med. Dessutom missfärgade det mina naglar så de blev vagt lilarosa. Tjusigt… Det går i soporna! Som tur är har jag beställt Avalon från A-England med nästa Nailmailutskick, så hålet i samlingen kommer snart att fyllas.

Sparkleicious var desto trevligare. Jag hör till de som gillar OPIs breda borste och det var bra att applicera. Jag hade ett lager över det lila i fyra dagar och när jag sedan ledsnade på det men inte hade tid att byta lack så la jag bara på två lager till så det täckte helt. Det var ganska knöggligt och behövde ett par-tre lager överlack för att bli hyggligt jämnt.

Ett lager Sparklicious över tre lager L’Oreal i solljuset.

Tre lager av Sparklicious. Guldglittret är mer dominant och det glittrar som bara den!

Publicerat på april 15, 2011, i L'Oreal, OPI. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Wow, vilken ursnygg kombo! Har faktiskt aldrig testat något av Burlesque-glittren över ett annat lack. Tror jag måste göra det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: