Folie över Nfu Oh 69 och Depend 106

Det här är en variant på en manikyr jag gjorde på min kompis Lotta till hennes promoveringsfest (ni kan se den här). Jag började med tre lager av det silvriga Depend 106 och målade sedan halva nageln med tre lager av Nfu Oh 69. Båda lacken var ganska skira, men helt ok att jobba med. Det höll bra, när jag tog bort det efter fyra dagar var det inte särskilt slitet alls.

Jag la sedan på ett lager svartmönstrad transparent spetsfolie. Jag blev inte så värst förtjust i det här faktiskt. Vet inte riktigt varför, men det blev kanske lite för rörigt. Nåja, man kan inte lyckas jämt!

Tyvärr blev inte bilderna så bra. Det märks att det börjar närma sig höst och att jag sitter instängd på jobbet hela dagarna och har svårare att hinna fota.

This is three coats of Depend 106 as a base with half the nail painted with three coats of Nfu Oh 61. When it was dry I added a black lace nail art foil. I was not that happy with the result, it was a little too much or something. But you can’t succeed every time, I guess…

Publicerat på september 3, 2011, i Dekaler, Nagelfolie, Nfu Oh. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Ja, lite rörigt kanske… Men det är kul att experimentera, allt kan inte bli perfekt på första försöket 🙂 Jag tycker dessutom det är trevligt att se bloggares mindre lyckade kreationer också, så man blir påmind om att vi inte är mer än mänskliga allihop, att det inte bara är jag som misslyckas 🙂

    Gilla

  2. Jag tycker det var rätt fint. Inte alls misslyckat.

    Gilla

  3. Cactus: Ja, dessutom kanske man kan få lite feedback och idéer från andra. Och som sagt, allt man gör blir inte bra, det är ju inte så konstigt.
    Sminkan: Tack för dina snälla ord. Jag tycker nog inte heller att de blev direkt misslyckat, bara inte särskilt bra. Det dög, men inte så mycket mer. Hade nog varit bättre med mindre skimriga lack i botten, tror jag.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.