Ozotic Pro Chocolate (524)

Det här lacket är jag lite ambivalent till. Å ena sidan är det en snygg färg, den är någon slags blandning mellan brunt och gammelrosa (inte är det chokladfärgat, inte!) och det är lättburet, klädsamt och elegant. Det är en vuxen färg. Det diskreta hologlittret ger lite liv till det. Å andra sidan tycker jag att det är lite oinspirerade och jag är besviken på att det inte är mer holo. Jämfört med det röda och lila i samma serie är det här ingenting. Inomhus syns det knappt alls och i solen får man titta ganska nära för att uppfatta det. Jag kommer att ha kvar det för att ha det när jag behöver vara representativ och för att jag gissar att det kan tänkas bli några brudar i bekantskapskretsen som tycker att det passar som bröllopsnaglar, men det är ingen favorit. Det var nog inte värt priset. Jag trodde att det skulle vara mörkare brunt när jag beställde det och föreställde mig ett chokladbrunt lack med samma läckra regnbågar som  518 och 513. Det hade varit något, det!

Formulan var ok, men det var lite för tjockt. Det täckte på två lager, men det var lite svårt att få det helt jämnt. Jag har haft det i två dagar nu och det är inte särskilt slitet, så det håller bra.

Det blev ingen dekor. Det här lacket gav mig liksom ingen inspiration.

Inomhus:

Utomhus i sol:


I’m a bit ambivalent about this polish. One one side it is a nice colour. It is flattering and elegant, and the discreet holo gives it a bit more depth. A grown-up colour. On the other side I am disappointed that it was not more holo. I had imagined a darker, more chocolatey brown with the same kind of rainbows as Ozotic Pro 513 or 518 when I ordered it, but it was not like that at all. I will keep it for the occations when I need to be representative, or to have a more discreet polish for doing bridal nails for my friends, but it is not a favourite.

The formula was ok, but a little on the thick side. It was opaque in two layers, but it was a bit tricky to get it even. I have now worn it for two days, and it is still in good shape.

To conclude, this is a nice shade, but I don’t really think it was worth the high price. There are probably similar polishes out there for a better price. (The Nubar holos, maybe?)

Publicerat på september 8, 2011, i Ozotic Pro. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Stolpskott även av Ozotic, synd… Det var allt bra trist att det inte var mer holoeffekt i det, då hade det kunnat bli riktigt bra! Nu tror jag att jag nöjer mig med Nubars varianter, inte värt priset för den effekten inte.

    Gilla

  2. Ja, tyvärr verkar det som att det finns två varianter av Ozoticholos, de superläckra och de som är lite mnja. Det är ju ett snyggt lack ändå, men inte riktigt värt priset.

    Gilla

  3. Nej, inte min kopp te…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: