Glitter Gal Deep Green Sparkle

Deep Green Sparkle är ett av Glitter Gals 3D Sparkle Holographic-lack, men jag vet inte om jag tycker att det är så värst holografiskt. Det är ju spritt, ganska grovt holografiskt glitter i det, men holoeffekten är tämligen modest. Däremot bidrar glittret med att skapa en struktur i färgen, och det är ett otroligt fint lack. Jag älskar den mättade gröna färgtonen och det ljusare glittret som nästan får det att se lite ut som slät sten, om ni förstår hur jag menar. Det här lacket trivdes jag förträffligt bra i.

Applikationen var helt ok, fast det är ju lite trixigt att penseln är så kort eftersom flaskan är yttepytteliten. Det hade en tendens att krypa ner i nagelbanden så det blev lite kladdigt. Det täckte dock bra, och jag har för mig att jag bara hade två lager av det.

Jag petade på några dekaler från Kiss som jag nyligen köpte på Kicks för att piffa upp det lite till. Det var riktigt fina dekaler, tunna och lättapplicerade. Tja, jag har nog inte så mycket mer att säga om det. Jag gillade den här manikyren i alla sin enkelhet!

Publicerat på maj 14, 2012, i Dekaler, Glitter Gal, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jag gillar verkligen blommorna till. Det var snygg kontrast!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: