China Glaze Unpredictable

Tja, det här lacket har ni definitivt sett i massor av andra bloggar på sistone, men även jag kände suget efter det. Det var däremot det enda ur Bohemian-kollektionen som jag var ville ha. Rare and Radiant ser visserligen väldigt fint ut, men jag har ju Chanel Peridot, så det känns lite onödigt att köpa en dupe. De andra kändes inte så speciella faktiskt. Jag har nog blivit lite bortskämd med superdramatiska multikromer från Hits och så på sistone.

Unpredictable är ett mycket tjusigt lack. Det skiftar mellan ljust grönt och ljust blått med en mörkare blå ton som egentligen bara kommer fram i rätt skarp vinkel. Idag råkade både jag och min nagelgalna kollega ha Unpredictable, och vi insåg att den mörkblåa tonen var lättare att se på någon annans naglar eftersom man får lite mer avstånd och en annan vinkel.

Jag tyckte inte det var så värst kul att lacka med, däremot. Det var lite rinnigt och visade rätt mycket penseldrag. Jag fick vara rätt noga när jag lackade för att det skulle bli hyggligt. Det täckte i alla fall på tre lager.

Vattendekalerna är från Adnails och är väldigt trevliga. Jag och min kollega sambeställde ett gäng dekaler därifrån för ett tag sedan. Eftersom frakten går på 20 euro vill man gärna sambeställa. Men det är väldigt bra och snygga dekaler så det är värt det om man kan dela på frakten med någon.

Publicerat på augusti 30, 2012, i China Glaze, Duo- och multikromatiska lack, Naglar i grönt, Vattendekaler. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Jävlar vad snyggt Unpredictable är på dig! Du får mig att vilja lacka med det igen!

  Gilla

 2. Vilka fina bilder du fått på det! Nu blev jag faktiskt sugen på att bära detta igen. 🙂

  Gilla

 3. Tack, vad kul att ni tycker att bilderna blev bra! Jag hade turen att få perfekt ljus när jag cyklade hem från träningen igår. Jag släpar alltid med mig min kamera för att försöka fota naglarna när jag råkar ha bra ljus eftersom jag inte har något ljustält hemma.

  Gilla

 4. Jättesnyggt, och dekalen passar jättebra till!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: