Nail Art Sunday: Galaxy Nails

Trots den smått absurda mängden oprövade lack som står och väntar på min uppmärksamhet så har jag faktiskt bara använt gamla lack till den här manikyren. Jag blev sugen på att försöka mig på att göra s k galaxy nails (eller galaxnaglar som man ju faktiskt kan säga istället). Det verkar finnas hur många varianter som helst av detta, men grundprincipen är att man börjar med ett mörkt lack och sedan svampar andra färger över för att efterlikna en vintergata. En del sådana är rätt färgglada, men jag höll mig till blått, vitt och silver.

Lacken jag använde är:

Rescue Beauty Lounge Under the Stars (mörkblått med ljusare skimmer) som bas

L.A. Girls Metal Alkaline Blue (blått metalliskt)

Jade Hypnose (mellanblått holo)

L.A. Girls Metal Sterling Silver (silvermetalliskt)

Zoya Ginessa (vitt skimmer)

Color Club Si Vous Please! (hologlitter)

Tyckte det kändes väldigt passande att använda just Under the Stars som bas, faktiskt… Jag svampade på lacken med det mörkaste först. En del jag har sett har också gjort lite prickar för att representera stjärnor. Det är snyggt, men jag orkade inte riktigt ta fram akrylfärgerna och prickverktyget, så jag tryckte dit några små strasstenar istället.

Jag är på det stora hela rätt nöjd med resultatet. Det blev ganska snyggt, även om jag nog skulle ha varit lite försiktigare med de ljusare färgerna och låtit mer av det mörka skina igenom.

Edit: Jag höll på att glömma att länka till Lela som startade det här med Nail Art Sunday!

 

Vänster hand:

Vänster tumme:

Höger hand:

Höger tumme:

Publicerat på september 16, 2012, i Color Club, Diverse nageldekor, Jade, L.A. Girl, Naglar i blått, Naglar i silver, Rescue Beauty Lounge, Svampning, Zoya. Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

  1. Åh så fint! Bra jobbat :-D.

    Med vänlig hälsning
    /Eva

    Gilla

  2. Jättesnyggt! Väldigt fina färger ihop!

    Gilla

  3. Vad fint det blev! Ser väldigt rymdigt ut, även om det är mer diskreta galaxnaglar än jag sett annars (obs! diskret på ett bra sätt)!

    Gilla

  4. Cactus: Tack! Det är lite av ett säkert kort med blått och silver.
    Chaosophia: Kul att du tyckte det var fint! Jag är själv inte helt förtjust i de mest färgglada galaxnaglarna, det kan bli lite rörigt ibland.

    Gilla

  5. Väldigt tjusiga galaxnaglar. Har själv inte testat just denna manikyren men har varit sugen många gånger då resultaten alltid är så vackra:)

    Gilla

  6. Så läckert det blev att köra med en smalare färgskala! Och det var snyggt med stenarna också.

    Gilla

  1. Ping: Nagellacksrelaterat julpyssel | Nageldraken

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.