Blå måndag: Orly Boho Bonnet

Nästa lack att testas ur Orlys vårkollektion är Boho Bonnet, och av en slump lyckades jag därmed ha ett blått lack att visa på en måndag, så då kan jag ju för första gången vara med på Mrs Datas Blå måndag! Jag är annars rätt dålig på att vara med på alla temadagar eftersom jag får vara glad om jag får ur mig några inlägg alls – temainlägg är liksom överkurs…

Boho Bonnet är ett gråblått krämlack, en klassisk s. k. smutsig pastell. Och det är ju en j-la tur att den är lite smutsig, för något babyblått lack skulle jag verkligen inte trivts i. 🙂 Som det är nu så trivs jag alldeles förträffligt i det här och är mycket nöjd med att ha fått ett lack som är ljust nog att ha som bas för nageldekor. Det är bra att få lack ibland, för det här skulle jag nog inte ha köpt och då skulle jag inte heller ha insett hur trevligt och klädsamt det är. För det här är ett väldigt snällt och lättburet lack. Mjukt och fint och diskret nog att ha på jobbet (även om man inte som jag har ett jobb där man kan se ut lite som man vill). Det var trevligt att lacka med och täckte på tre lager.

Dekalerna var självskrivna. Jag har haft de här rätt länge, köpte dem på eBay någonstans, men har inte haft något lack att kombinera dem med. De måste ju ha ett ljust underlag för att synas och det kändes lite tråkigt att ha dem på en vit eller grå bakgrund (vilket är ungefär vad jag har i form av ljusa lack). Det här blev perfekt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The next polish I have to show you from Orly’s Hope & Freedom Fest collection is Boho Bonnet, a blue creme with some grey in it. I would probably not have bought this, but I am really glad I got it at the press event because it is a lovely polish! I am actually a bit surprised at how much I like it considering that I normally don’t like light colours, and especially not pastels, This is a slightly dirty pastel, though, and that makes a huge difference for me. It is also really good to get a light polish that I can use as a base for various decorations – for example these water decals that I have had for a long time, but not used until now since I didn’t have a good polish to use them on. This polish was really a perfect match for them!

Boho Bonnet had a nice formula and was opaque in three coats.

Publicerat på februari 11, 2013, i Naglar i blått, Orly, Vattendekaler. Bokmärk permalänken. 17 kommentarer.

  1. Suverän färg på lacket och dekalerna lyfte verkligen fram det. Kanon 🙂

    Gilla

  2. Det här lacket var ju ursnyggt på naglarna!!
    Å dekalerna – som florist dog jag en smula 😉 – OMG vad fina!!! Blåklockor! Så vackra och spröda!

    Gilla

  3. Så ljuvligt! Lacket i sig är jättefin och dekalerna är to die for!

    Gilla

  4. Lacky Corner: Ja, det är verkligen ett fint lack och dekalerna är ursöta!

    Little Miss Nailpolish: Haha, förstår att blåklockorna går hem hos floristen! Och lacket var faktiskt roligare på naglarna än i flaskan.

    Annefia: Ja, dekalerna är underbara, det är så synd att jag inte kan få tag på fler…

    Gilla

  5. Det var en väldigt fin matchning av lack och dekaler. Feminint och skört.
    Är det bara jag som reagerat på att detta var ovanligt gulligt och sött för att vara hos Nageödraken? Brukar ju ofta vara mörkare, murriga färger, mycket guld och svart och lite mer abstrakta dekaler.
    Tyckte det var superkul att se detta, det var verkligen inte vad jag hade förväntat mig:D

    Gilla

    • Haha, du har helt rätt, det här är inte en typisk nageldrakemanikyr, verkligen inte! Det är därför det är lite knasigt att jag ändå trivs i den.
      Och vänta bara – jag har något übergulligt planerat för Alla hjärtans dag! 😉

      Gilla

      • Det är väl underbart när det otippade ändå känns bra?:) Och jag blev genast på helspänn inför det där übergulliga du pratar om;)

        Gilla

        • Ja, det är ju en stor bonus med att få lack – man får testa det man inte skulle ha vågat chansa på att köpa annars!
          Du får hålla dig till torsdag (eller fredag, om jag inte hinner blogga på torsdag) för gullighetschocken! 😉

          Gilla

  6. Jättesnyggt! Detta lacket tror jag jag hade trivts i 🙂

    Gilla

  7. Vad fint det blev med dekalerna! En sådan här färg kanske inte ser så spännande ut men jag vet själv hur glatt överraskad man kan bli när man väl testar det.

    Gilla

  8. Linda: Det är ett lack som är lätt att trivas i! Du får väl köpa det så du får se vad du tycker!

    Roxcat: Ja, det är ett sånt där lack som är snyggare på naglarna än i flaskan. 🙂

    Gilla

  9. Väldigt fina dekaler, gillar verkligen helheten…

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.