Nerdlacquer Aurum

Det andra Nerdlacket jag testade var Aurum, ett mycket snyggt guldlack. Basen är ett svartnat guldlack och det har också guldglitter i olika storlekar, som ger det mer glamfaktor. Jag har ju ungefär tre miljarder guldlack, men det här är faktiskt unikt! Och väldigt, väldigt snyggt! Klassiskt elegant, men ändå unikt.

Formulan var utmärkt, det var lätt att lacka med, täckte på tre lager och höll i fyra dagar åtminstone. Jag bytte då inte för att det var för slitet utan för att jag ville testa något annat. De här lacken är verkligen ovanligt bra, och jag gillar konceptet med glitter i en färgad bas. Det känns som att det ger ett lite mer enhetligt intryck än när man har massor av olikfärgade glitter i en klar eller blekt färgad bas. Dessutom har hon ju lyckats med att ha basen opak nog så inte glittret dränks och försvinner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This is another Nerdlacquer that I really, really liked! Aurum consists of gold glitters (different sizes) in a blackened gold base, and it is actually unique in my collection despite the fact that I have a trillion gold polishes. It feels very classy and elegant, but at the same time unique. Love it! 

The formula was excellent. It was easy to apply, dried quickly, was opaque in three coats and stayed on for at least four days without chipping. Just some minor tip wear. I am so happy I got my hands on these polishes, and I will definitely try to buy more in the next release.

Publicerat på april 21, 2013, i Glitter, Naglar i guld och gult, Nerdlacquer. Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

  1. Jättesnyggt! Helt klart ett annorlunda guldlack!

    Gilla

  2. Vilken läcker och annorlunda färg, men jag gillar det! 🙂

    Gilla

  3. Guld är inget jag brukar falla för, men jag tycker det ser fint ut.

    Gilla

  4. Annefia: Visst är det!

    Ann-Sofie: Kul! Det gör jag med!

    Lacky Corner: Det här är helt klart värt att falla för! Det är ett ovanligt snyggt guldlack.

    Gilla

  5. Väldigt vackert och väldigt unikt!

    Gilla

  6. Jättesnyggt!

    Gilla

  7. Little Miss Nailpolish: Ja, jag trodde inte man kunde hitta på så många fler varianter av guldlack, men det gick uppenbarligen!

    Sminkan: Det håller jag med om!

    Gilla

  8. Har typ vart här ok kollat på dessa bilder varje dag den här veckan 🙂 Jag vill ha!!! Verkligen jättesnyggt lack och dina bilder är superfina!

    Gilla

  1. Ping: Nerdlacquer Crunchy Frog | Nageldraken

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.