Darling Diva Leprechaun’s Gold

Ännu ett seriöst vackert lack! Det här är inte direkt diskret heller, utan knalligt gräsgrönt. Det består av glitter i grönt och guld i en klar bas (tror jag) och ganska frikostigt med holoskimmer. Knallig färg, glitter och holo – vad mer kan man begära? Möjligen lite mer sol när man bär det – de dagarna jag hade det här när vi var i Prag var det rätt mulet och regnigt.

Jag bar tre lager av det och det var ganska tjockt och kladdigt att måla med, men det kan jag förlåta när det blir så här läckert! Det var inte så svårt att få det slätt i alla fall, jag tror det räckte med två lager Seche Vite.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAThis is a seriously gorgeous polish! It consists of glitters in green and gold together with a quite generous amount if holo shimmer in a clear base (I think). It is not in the least bit discreet, this is in-your-face, cocky grass green. I love it!

It was a bit thick and goopy to apply and took three coats for full opacity, but I can live with that when the polish is so lovely!

Publicerat på juli 9, 2013, i Darling Diva, Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt och märkt . Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

  1. Älskar det här, måste köpa det snart….:-)

    Gilla

  2. Little Miss Nailpolish: Det är det absolut!

    Ann-Sofie: Japp, det måste du! Det är underbart! 🙂

    Gilla

  3. Fantastiskt snyggt!
    Ska allt plocka fram mitt snart igen 🙂

    Gilla

  4. Lela: Helt riktigt! 🙂

    Fröken Nilsson: Det tycker jag du ska göra! Det här är ju ett sånt där lack som man blir glad av!

    Gilla

  5. Det är ett magiskt lack!

    Gilla

  1. Ping: Regnbågsglitternaglar | Nageldraken

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.