444

Jag räknade mina nagellack för några dagar sedan och insåg att det var lite fler än jag trodde… Min extrema jobbperiod i våras resulterade i att jag shoppade massor av lack. Det var ju det enda roliga jag kunde göra eftersom jag inte hade tid att träffa folk. 😉 Så nu har samlingen växt till 444 lack, inte inräknat nail art lack och under/överlack. Det är ju inte extremt för att vara lackgalning, men jag börjar få vissa förvaringsproblem. Trots att vi har en stor lägenhet finns inget bra ställe att ha en Helmer och de där två lådorna i skrivbordet som de bor i nu är fulla till bristningsgränsen. Det finns folk som tycker att jag ska lösa problemet med att rensa ut lack, men det är ju en rätt galen idé!

Hur många lack har ni?

Publicerat på augusti 9, 2013, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 20 kommentarer.

  1. Jag har drygt 250 lack efter en helt galen shopping pga nedstämdhet såhär mot sommarens slut. Därtill bor jag i en yttepyttelägenhet med dålig förvaring och lägenheten är redan översållad av böcker, pysselgrejer och filmer. Mao får jag placera ut nagellacken lite där de får plats. Eventuellt kanske jag bör sluta samla på saker så förbaskat :). Men ack så trist livet skulle vara då.

    Gilla

  2. Jag ska räkna mina när jag flyttar den 1 september. Jag vill tro att det är drygt 300, men kan vara rejält över den siffran också..
    Med tanke på att jag inte ens minns att jag har shoppat lack så haha

    Gilla

  3. 750+ … Men det är ju kul 🙂

    Gilla

  4. 114 om man räknar bort dubbletter, top/bas lack samt de lack som ska säljas/ges bort. Känner helt klart att det saknas många lack hehe 🙂

    Gilla

  5. Sara: Ja, nagellackshopping är ett bra sätt att pigga upp sig lite på!

    Blowfish: Lack har en förmåga att bli fler utan att man riktigt förstår hur det gick till. Innan jag räknade nu trodde jag att jag hade runt 400 lack. Det var visst lite fler…

    Karin: Haha, du är värre än jag! 🙂 Men det måste vara svårt att stå emot när du har Nailmail och jobbar med en massa vackra lack!

    daPerley: Ja, då har du ju definitivt plats att fylla på samlingen med några fler!

    Gilla

  6. Räknade nyss och fick det till 180 lack exakt, inte så många med andra. (Det är så trevligt att jämföra sig med andar lacknördar i stället för med ”vanligt folk” som tror att 180 lack är mycket. LOL

    Gilla

  7. Annefia: Ja, 180 är ju rätt modest i jämförelse med andra lacknördar. Jag tycker det är skönt att veta att de finns de som har flera tusen lack, då känner jag mig så förståndig i jämförelse! 🙂

    Lacky Corner: Attans, du leder med ett lack! 😉 Tur att jag har sju till på väg hem (fast du har säkert också lackbeställningar på väg!)

    Gilla

    • Nope, du leder ändå. För efter att ha sålt och bytt bort en del så är antalet 439 och jag tror ”bara” jag har 3 på väg hem.

      Gilla

      • Vi får hålla koll på det här, känns det som! Jag har fått två till, så nu ligger jag på 446. Men jag är rätt kass på att göra mig av med lack. Du är duktig som lyckas med det! (Min make kallar mig för hamster, jag förstår inte vad han menar! ;-))

        Gilla

  8. Jag räknade för ett par veckor sedan och då var det 502, rubbet räknat, även behandlingslack etc. Fast jag har fått paket sedan dess så har nog ytterligare 10 nu, eller nej 9, så 511 lack då. Det var betydligt fler än jag trodde, jag hade räknat med 200-300 typ… Tycker också att det låter galet att rensa:O Måste gå att lösa på annat sätt:)

    Gilla

    • Visst är det märkligt hur man kan ha mycket fler lack än man tror när man inte har räknat på ett tag? Jag trodde ju att jag hade runt 400 lack…
      Rensa känns fel. Även rätt fula lack kan man ju behöva till nail art om inte annat! Jag får lösa förvaringsproblemet på något annat sätt!

      Gilla

  9. Har 187 i mitt googledokument plus ett 20tal oreggade….så ca 200……

    Gilla

  10. Mellan 2000 och 2500. Så ni kan fortfarande känna att ni är rätt måttliga. ;D

    Gilla

  11. Fröken Nilsson: Runt 200 är ett bra antal! Då har man så många att man har en rätt komplett samling, men har fortfarande luckor så man kan motivera att köpa på sig fler lack!

    Sminkan: Det är snällt av dig att ta på dig rollen som den värsta nagellackssamlaren så vi andra kan känna oss måttliga! 🙂 (Jisses, vilken härlig samling du måste ha!)

    Gilla

  12. Du får komma och botanisera i den någon gång du är åt stockholmshållet. ;D

    Gilla

  1. Ping: Min lacksamling! | Fialand – Pyssel, Prat & Nagellack

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.