Glittergradientmacka med NfuOh JS-34 och Lynnderella Change

Jag köpte på mig ett gäng jellylack från NfuOh senast Nailmail hade märket, men har inte kommit fram till att testa några av dem förrän nu. Det blev en vanlig glittermacka, men jag försökte piffa till det lite genom att göra den som en gradient. Jag grundade med det smaragdgröna skimmerlacket Mavala 191 Peacock Green (som var nästan helt täckande på ett lager, bonus för det!), lade sedan på Lynnderella Change över sisådär 2/3 av nageln. Därefter blev det ett lager NfuOh JS-34, som är en smaragdgrön jelly, Change på ungefär en tredjedel av nageln, ett lager JS-34 till och sedan duttade jag på lite Change närmast nagelbandet. Lacken var lite rinniga och det blev lite kladdigt, tyvärr. Jag är inte helt säker på vad jag tycker om det här. Det är väl helt ok, men det blev ingen stor kärlek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I have never done a jelly sandwich before, but now that I ordered a bunch of jellies the last time Nailmail had NfuOh, I thought it was time. To do it a little differently, I made a gradient instead of covering the whole nail with glitter. I started with one coat of the emerald shimmer Mavala 191 Peacock Green as a base, then applied Lynnderella Change to 2/3 of the nail, one coat of the emerald green jelly NfuOh JS-34, Change on 1/3 of the nail, another coat of JS-34, and finished with just a few glitters from Change closest to the cuticle. I am not sure on what I think about the result. I guess it is ok, but I don’t love it.

Publicerat på augusti 15, 2013, i Diverse nageldekor, Glitter, Lynnderella, Mavala, Naglar i grönt, Nfu Oh. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Jag tycker det ser snyggt ut på dina bilder iaf! 😀

    Gilla

  2. Läckert!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: