Nerdlacquer Gorramit

Wohoo, idag på morgonen har jag lyckats norpa åt mig två nya Nerdlacquers, Purely Logical och All of Time and Space! Amanda, som har Nerdlacquers, har försvunnit från cybervärlden för tredje gången, så jag har gett upp hoppet om att hon ska komma tillbaka och försöker skaffa mig de nerdar jag vill ha på annat sätt. Nu verkar hon ha haft det rätt überjävligt eftersom hon har förlorat båda sina föräldrar i cancer inom ett år, och så tror jag det var en massa annat strul också, så man kan förstå att hon inte pallar med hysterin runt hennes lack också, men det är tråkigt. Hennes etsyshop är stängd också, och det är ju inte ett gott tecken. Som tur är har jag i alla fall fått tag på min största lämlar bland hennes lack redan.

Mitt inköp firas med att jag visar ett av de Nerdar som jag inte hunnit visa för er än – och som dessutom känns väldigt påskigt och fint! Plus att det är inspirerat av den bästa Sci-fi/western-serien någonsin – Firefly! Att den serien las ner efter bara 14 avsnitt är en skandal, den är så sjukt bra! Har ni inte sett den redan, så gör det!!! Det är Joss Whedon, skaparen av Buffy och Angel, som har gjort den, och jag tycker att Firefly är det bästa han har gjort. Gorramit är alltså en svordom i serien, motsvarande ”god damn it”. Jag googlade det nyss, och tydligen är det ett uttryck som var poppis i gamla westernfilmer när man inte fick svära på film, och som Joss plockade upp i Firefly.

Så till lacket – det är ett underbart knallgult lack med smått svart glitter, fyrkantiga röda glitter och lite allt möjligt annat i glitterväg i rött, orange och guld. Det är riktigt fint och täckte på bara två lager. Jag gillar det verkligen, det är lack man blir glad av att bära!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och så en liten film, bara för att visa lite glitter.

Wohoo, Today I manage to buy two more Nerdlacquers, Purely Logical and All of Time and Space on a blog sale! To celebrate, I’ll show you one of my more easter-y Nerds, the lovely Gorramit. It is inspired by one of my favourite tv-shows, Firefly. It’s really a shame that it was cancelled after just 14 episodes, because it is truly fantastic. The term ”gorramit” is a swear word from the show. Actually, I just learnt when googling it that it was originally used in old western movies instead of ”god damn it” when they had to limit swearing.

The polish is also quite lovely, it is a bright yellow with glitters in red, orange and gold. Most notable are the square red and small black glitters. It was opaque in just two coats. I really like it, it is a polish that makes you happy!

Publicerat på april 17, 2014, i Glitter, Naglar i guld och gult, Nerdlacquer. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Verkligen ett påskigt lack! Trist att Amanda försvunnit igen:( Är glad att jag aldrig sugits upp i Nerd Lacquer-hysterin eftersom de är så svåra att få tag på…

  Gilla

 2. Jag älskar det här lacket! Det är verkligen underbart! Jag har några lämlar kvar dessvärre, Crunchy Frog och Mazonic och Acid of a 1000 fangs bland annat. Men… Vad ska man göra. Man får ha tålamod och hoppas att hon kommer igen.

  Gilla

 3. Emma: Ja, det är verkligen synd att hon försvinner från jordens yta på det där sättet, för hennes lack är verkligen fina! Det är kanske lika bra att inte ha gett sig in i det, men för min del känns det rätt ok, jag har i alla fall 13 nerdar och 4 till på ingång.

  Sminkan: Visst är det härligt! Och jag kan inte komma på någon dupe. Crunchy Frog har jag (om vi ses någon gång kan du få låna det). Masonic och Acid of 1000 fangs skulle jag gärna skaffa mig, men jag kan leva utan. Det finns en facebookgrupp för nerdfanatiker som som tipsar varandra om blogsales o dyl med nerdlack. Jag har fått tag på fyra lack via den den senaste månaden. Jag har lite gett upp om att hon kommer tillbaka, det känns inte som ett bra tecken att hennes etsybutik har försvunnit.

  Gilla

 4. Mycket fint och unikt lack! Verkligen trist att det hänt henne så mycket trist, så som du säger förstår man att hon försvunnit från nätet. Antagligen är det bäst för henne men givetvis trist för de som älskar hennes lack. 🙂

  Gilla

  • Ja, det är lite sorgligt om det inte ska gå att få tag på hennes lack framöver även om man förstår varför. Det är ju det som är risken med indielack… Det hänger så mycket på en person.

   Gilla

 1. Ping: Nerdlacquer Hyperspace Bypass | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: