Nail Art Sunday: Kiko 433

Den här veckan är det valfritt tema på Lelas Nail Art Sunday, så jag passar på att visa en manikyr jag bar i veckan. Som bas använde jag Kiko 433, ett lack som jag köpte för en billig slant i Italien. I flaskan ser det väldigt läckert multikromatiskt ut, men tyvärr syntes inte mycket av det på nageln. Basfärgen är en väldigt mörk lila, och det skiftar lite svagt i grönt, men det guldiga som syns i flaskan går inte alls att se på nageln. Det var i alla fall lätt att applicera och täckte på två lager. Det är ett helt ok lack, men inte särskilt spännande.

Dekoren består av vattendekaler med silverprickar från Born Pretty Store och striping tape i silver.

SONY DSC

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This weeks theme at Lelas Nail Art Sunday is optional, so I’ll show a manicure I wore earlier this week. The polish is Kiko 433, one of the polishes I bought in Italy. In the bottle it looks really cool, but the multicromatic shifts doesn’t show much on the nails. It is a very dark purple that shifts to dark green, but none of the gold that is visible in the bottle shows on the nails. The formula was quite good, though, and it was opaque in two coats. It is a nice enough polish, but nothing extraordinary.

The silver dots are water decals from Born Pretty Store and I also added some striping tape in silver.

Publicerat på augusti 24, 2014, i Duo- och multikromatiska lack, Kiko, Naglar i lila, Nail Art Sunday, Vattendekaler. Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

  1. Läckert. Vattendekaler är inte dumt. Trodde du gjort prickarna själv på något sätt. 🙂

    Gilla

  2. Doctor Who-nörden i mig ser helt klart Daleks i den där manikyren.

    Gilla

  3. Pamsan: Nej, vattendekaler är inte dumma alls! Bra och snabbt sätt att fuska lite! 🙂

    Mrs Data: Haha, det gör jag också! Insåg det när jag gjorde lillfingrarna och såg det som en oplanerad bonus! 🙂

    Fröken Nilsson: Tack!

    Gilla

  4. Superfint! Trodde helt klart du hade gjort ett prickmönster, visste inte det fanns såna här vattendekaler. Smidig lösning 🙂

    Gilla

  5. Fint, även om det hade varit ännu roligare om det där duochroma syns till lite på naglarna också. Älskar ju duo/mulitchront och besvikelsen är total när något faller lite platt, även om grundfärgen i sig ser fin ut. Och jag likt alla andra trodde också att du plockat ett glitter i taget och lagt på! Smart med dekaler om man vill ha nail art snabbt 😀

    Gilla

  6. Ja, visst är det tråkigt när ett lack är mindre duo/multikromt än man har trott! Jag älskar ju också sådana lack, men numera är man ju lite bortskämd med lack som har riktigt maffiga skiftningar.

    Gilla

  7. Snyggt och coolt, nästan lite nattklubbskänsla:)

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.