ABC Challenge (S): Nageldraken Shb KO

Ledsen att jag har varit lite frånvarande… Jag och maken var i Rom i förra veckan, så det blev inget bloggande då, och jag missade både Q och R i Lacky Corners ABC Challenge. Q-lacket har jag burit, så det kanske jag postar i efterhand, men R har inte ens hamnat på fingrarna. Jag hoppar alltså raskt till dagens bokstav, S, som får representeras av ett egetfrankat lack, Shb KO, som jag gav till Karin i disputationspresent. Hon har tidigare visat det här, så jag känner inte att jag behöver skriva så mycket mer om det.  Jag är väl inte riktigt lika förtjust i det som Karin, men det är ju bra att hon gillar det i alla fall! Eller så var jag bara inte på humör för det just nu.

Jag bar två lager över ett lager av OPI My Boyfriend Scales Walls, ett lätt gråtonat vitt lack som jag velat ha länge och alldeles nyligen skaffat via eBay.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

I’m sorry I have been a bit absent lately. Me and my husband was in Rome last week, so I didn’t get any blooging done. I missed both Q and R in the ABC Challenge, so I’ll go straight on to S, which is represented by Shb KO, a polish I frankened for Karins’ dissertation. She has already shown it here, so I don’t have that much more to say about it.  I don’t like it quite as much as Karin does, but that’s alright since I made it for her. 

I wore two coats over one coat of OPI My Boyfriend Scales Walls, a slightly greyish white creme that I recently bought from eBay.

Publicerat på april 7, 2015, i Frankade lack, Glitter, Naglar i vitt, Utmaningar och märkt , , , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

  1. Hoppas ni hade en trevlig resa 🙂 Lacket ser fantastiskt snyggt ut

    Gilla

  2. Jag tycker det är fint, gillar ju vitt. Hoppas att ni hade det bra i Rom!

    Gilla

  1. Ping: ABC Challenge (V): Nageldraken Violence | Nageldraken

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.