Nerdlacquer ≠C

Som ett led i mitt försök att inte bli mer efter med bloggen så kommer här faktiskt bilder på lacket jag bär just nu. ≠C är ett s.k. ”apology polish” från Nerdlacquer. Då och då gör Amanda små batcher lack som hon skickar med antingen som bonusar med beställningar eller som plåster på såren om hon har varit för långsam med beställningarna eller gjort någon annan miss. Jag har inte fått det här den vägen, utan köpt det från en tjej i en Nerdlacquergrupp på Facebook. Det var ganska dyrt (men inte ohemult), men det är faktiskt värt det, för det är både fint och unikt. Basen är murrigt brungrön och det är fullt med glitter i svart, ljusgrönt, kanske guld (det är svårt att se) och blått. Det var dessutom väldigt trevligt att applicera och täckte på tre lager. Jag tycker verkligen om det!

In English: As a part of my new and more regular blogging habit I will actually post pictures of the polish I am wearing right now. ≠C is a so called ”apology polish”. Once in a while, Amanda makes small batches of polishes that she sends with orders to people either as a little bonus or as an apology if the order is very late or if there were some other problems with it. I didn’t get this bottle with an order, but I bought it from a girl in a facebook group for Nerdlacquer fanatics. It was pretty expensive (but not completely unreasonably so), but I think it was worth it. It is both pretty and unique. The base is a murky brownish green and it is full of glitters in black, light green, possibly gold (it is difficult to see for sure) and blue. It was also really nice to apply and covered in three coats. I like it a lot!

SONY DSC

SONY DSC

20160307_095811

20160308_093537

Publicerat på mars 9, 2016, i Glitter, Naglar i grönt, Nerdlacquer och märkt , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. häftigt lack!=)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: