Stamping over Kiko 530

För ett par veckor sedan lackade jag med ett Kikolack, nr 530, som jag har använt förut, men inte kommit fram till att posta, så ni får se både nya och gamla bilder på det här. Den här gången stämplade jag på det, så den nya manikyren blev lite roligare.
Kiko kan vara mitt favoritmärke i budgetklassen. Det är otroligt så bra deras lack är, särskilt med tanke på priset. Jag tror jag köpte det här för några år sedan när jag var i Rom, och det kostade väl runt en euro. För det priset får man ett vackert folielack som är blått i basen med grönt skimmer, vilket ger en duokrom effekt. Det har också guldskimmer i sig som grädde på moset. Väldigt tjusigt!
Båda gångerna jag har burit det så har det räckt med två lager och det har varit utmärkt att applicera – även nu när det är ungefär tre år gammalt.
Jag stämplade med ett guldstämplingslack från Born Pretty Store och plattan Autumn 03 från Lina Nail Art Supplies. Det blev väl riktigt bra! 🙂

In English: A couple of weeks ago, I used a Kiko polish, nr 530, that I have used before, but never gotten around to post, so you’ll get both old and new pictures of this. This time, I added stamping, so I like the new manicure better.
Kiko may be my favourite budget brand. Their polishes are amazing, especially considering the prize. I think I bought this in Rome about three years ago, and it cost around one euro. For that price, I got a beautiful foil with a blue base and green shimmer, which gives it a duochrome appearance. It also has lovely gold shimmer.
Two coats was enough for opacity, and the application was excellent, even though it is a couple of years old now.
I stamped it with a gold stamping polish from Born Pretty Store and the Autumn 03 plate from Lina Nail Art Supplies. It turned out really well! 🙂

 

Publicerat på april 13, 2019, i Duo- och multikromatiska lack, Kiko, Naglar i blått, Naglar i grönblått, Stämpling och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Åh så snyggt, både med och utan stämpling 🙂
    Jag är också förtjust i KIKO och var jätteglad när de började öppna butiker i Sverige, verkar dock som de inte gått så bra här, iaf den i Täby stängde inom ett år 😦

    Gilla

    • Tack! 🙂
      Det är konstigt att det inte gick bättre för dem, tycker jag. Det är ju riktigt bra grejor till ett bra pris. Men det kanske är svårt att introducera nya märken. Jag har passat på att köpa på mig ett gäng saker när jag har hittat deras affärer utomlands.

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.