ILNP Deep End

När pandemin gjorde att internationell frakt funkade uselt så gick jag över till att köpa lack som andra nagelgalningar sorterade ut och sålde i facebookgruppen Lack für Alles. Det är ju faktiskt ett suveränt sätt att få tag på lack. Det är lite billigare och jag bryr mig verkligen inte om ifall flaskan inte är riktigt full, för jag använder ju ändå nästan aldrig upp en flaska. Och dessutom är det mer miljövänligt än att köpa nytt!
ILNP Deep End är ett av lacken jag fick tag på den vägen. Det är väldigt fint djupblått och har gott om duokromt röd-grönt skimmer samt prismatiskt glitter. Den duokroma effekten är inte så märkbar, men det är fint ändå. Däremot är det mycket skirt. Jag bar fyra lager och det var fortfarande aningens skirt. Man bör nog ha det här över ett matchande blått lack för att slippa lacka så många lager. Det var i alla fall lätthanterligt (även om min applikation gjordes i mycket dåligt ljus eftersom vi bodde i en stuga i fjällen, och blev därefter).
Jag har lagt in en liten video på det också, och i slutet av videon får ni se utsikten över Stora Blåsjön från stugan vi hyrde.

In English: When the pandemic made international shipping unreliable (to say the least), I started buying polished from other nail polish addicts through the Facebook group Lack für Alles instead. It is a great way of getting polish, even when there is no pandemic! It is a bit cheaper, and I really don’t mind if the bottles have been used for a couple of manicures. I almost never finish a bottle anyways. And it is better for the environment than buying new polish!
ILNP Deep End is a polish that I have bought that way. It is a lovely deep blue with plenty of red to green duochrome and prismatic shimmer. It is very sheer, though. I wore four coats and it was still a bit sheer. I think this is best worn over a blue base. It was easy to apply, but I was sitting in a quite dark cottage in northern Sweden when I applied it, so it was a little messy.
I have included a short video, and at the end of the video you can see the marvellous view over Stora Blåsjön from the cottage we rented.

Publicerat på juli 31, 2020, i Holografiska/prismatiska lack, ILNP, Naglar i blått och märkt , , . Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Jättefint lack, och härlig fjällutsikt! Jag gillar ILNPs lack men känns mer som regel än undantag att de är väldigt skira vilket inte alltid framgår av swatcher. Samtidigt blir inte alltid effekten densamma om man lägger det över ett annat lack…

    Gilla

    • Jag har nog inte använt så många av ILNPs ”vanliga” lack, faktiskt, utan mest varit inne på deras flakies och metalliska lack, så jag blev faktiskt lite förvånad. Det känns lite trist när de är så våldsamt skira. Som du säger så blir det inte alltid lika fint om man har ett annat lack under.
      Det är p g a sån information som jag gillar att läsa blogginlägg om lack innan jag köper dem! Bara swatches ger inte lika mycket.

      Gilla

  2. That is gorgeous 😀

    Gilla

  1. Ping: ILNP Deep End — Nageldraken | Mon site officiel / My official website

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.