Inköpstips

Generellt sett så har de flesta märken sina egna webshopar som man kan hitta med en enkel googling, men det finns också en hel del webshopar som tar in flera märken.

En väldigt trevlig svensk webshop är Edgy Polish. De har en del olika märken som A-England och Zoya, och även en hel del material för nailart, smycken, badprodukter och annat. Servicen är utmärkt och man får alltid sina grejor supersnabbt.

I Love Nail Polish (ILNP) köper jag från deras egen site www.ilnp.com. De har vansinnigt fina multikromatiska lack, väl värda att kolla in!

Nerdlacquer köper jag från www.nerdlacquer.com eller letar rätt på genom bloppisar, Etsy eller Storenvy.

Nfu Oh –  jag har köpt en del via Nailmail.se, en väldigt trevlig prenumerationstjänst som tyvärr har lagt ner. Annars har jag köpt Nfu Oh från den estniska webbshopen viis.ee, vilket har funkat alldeles utmärkt.

Nubar kan köpas från den svenska webshopen nailshop.se. Om jag vill ha tag på något nyutgivet lack som inte har kommit in på Nailshop än så blir det ofta eBay – och då tar jag bara den säljaren som är billigast. (Glöm inte att räkna in frakten, den kan skilja jättemycket mellan olika säljare!)

China Glaze, OPI, Color Club och Orly har jag köpt från den amerikanska webshopen Trans Design. Frakten kostar visserligen en del, men med tanke på att lacken är oerhört mycket billigare än i Sverige så tjänar man ändå på det. Numera har Trans Design har flyttat över till Nailsupplies.us och för att kunna köpa OPI från dem måste man vara inloggad.

BB Couture kan man köpa från Overall Beauty, fast jag har inte själv beställt därifrån så jag kan inte uttala mig om hur det fungerar.

Andra webshopar som jag inte själv har erfarenhet av, men som andra nagelgalningar ofta beställer från är 8ty8 och Head2Toe.

Scratch Nails nagelolja och behandlingslack köper jag från deras webshop www.scratchofsweden.se.

Depend köper jag på Åhlens eller Kicks. (De har också ett begränsat urval av China Glaze numera, men det är betydligt billigare att beställa dem på nätet.)

Picture Polish har jag köpt från den australiensiska webshopen www.picturepolish.com.au/. Det är inte särskilt billigt och frakten kostar en del, men en del av lacken är faktiskt värda det…

Kleancolor har jag köpt (snorbilligt) från Beauty Joint. De säljer även Nyx och Milani och en massa billigt smink.

Nageldekorationer köper jag oftast från eBay – det finns massor att få tag i och oftast för ett väldigt bra pris! En del har jag också köpt från Trans Design, de har en del fina saker av bra kvalitet. Även nagelfolie har jag köpt från eBay, oftast från Jennysellsfoils, No1 Nail Art Shop eller foils4nails, men det finns också hos andra säljare. Om man är beredd att vänta ett tag kan man beställa massor av olika nageldekorationer från Born Pretty Store till bra priser. Eftersom de är baserade i Asien tar det dock ett tag innan paketen kommer fram, och ibland kan de försvinna på vägen. Då skickar de dem på nytt, så man får alltid sina grejor, men det kan ta ett antal veckor.

En annan favorit för att beställa nageldekor är She Sells Seashells. De är baserade i Storbritannien och har massor av fin nageldekor till bra priser.

Om du vill börja blanda egna lack kan du hitta pigment, glitter och sånt på TKB Trading. Suspensionsbas är svårare att få tag på. Jag fick tag på min när Cactus gjorde en stor beställning och sålde vidare, men det var så vitt jag vet en engångsföreteelse och nu har hon dessutom slutat blogga.

(Uppdaterad 170218.)

  1. Jodå, Nailsupplies har OPI, men du måste vara inloggad för att kunna se dem. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: