Nubar Reclaim

Mer gammalt… Det här är Nubar Reclaim från deras Going Green kollektion. Väldigt trevligt hololack, även om den holografiska effekten inte är jättetydlig. Jag har kombinerat det med nagelfolie som jag har köpt på eBay.

Hehe, det lilla ärret på mitt pekfinger är faktiskt från den söta lilla drakens gaddar. Jag kom emellan henne och hennes ruccola och hon råkade nafsa i mig istället för salladen. Det var verkligen inte meningen från hennes sida, men det märktes hur sylvassa små tänder hon har! Det blödde ganska duktigt för att vara ett sånt pyttelitet sår. Man ska inte gå emellan en drake och hennes skatt! Ehm, sallad, var det visst…

Publicerat på maj 22, 2010, i Nagelfolie, Nubar. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: