China Glaze Cosmic

Det här nagellacket hade jag höga förväntningar på, men tyvärr blev jag ganska besviken. I flaskan ser det jätteläckert ut, svart med glitter i alla möjliga färger. På nageln blev det superknöggligt och glittret kommer liksom inte riktigt fram. Det krävdes fyra lager överlack innan det var acceptabelt (fast det var fortfarande ganska ojämnt).

På den övre bilden ser det ganska bra ut, men det är å andra sidan taget under halogenlampan som lyfter fram glittret. Den undre bilden är tagen i dagsljus och där är det tydligare att det faktiskt ser rätt trist ut på nageln. Det är väl tyvärr svårt med svarta glitterlack, glittret försvinner lätt i det mörka lacket. Jag tror jag får försöka få effekten jag vill åt genom ett glittrigt överlack över ett svart krämlack istället.

Annonser

Posted on juni 12, 2010, in China Glaze. Bookmark the permalink. 7 kommentarer.

 1. Det är så trist när förväntningarna inte infrias. Jag har inte detta och nu kommer jag nog att avstå också.

  Gilla

 2. Håller med dig helt. Jag har haft det men gav bort det. Urtrist på naglarna.

  Gilla

 3. Just ja, det svarta lacket med holografiska glitter från Eyeko som också heter Cosmic, om jag minns rätt, det är fantastiskt fint! Ser ut som jag trodde ChG Cosmic skulle göra. Kolla in det, för det är väl värt att äga!

  Gilla

 1. Pingback: Nfu Oh GS-14 och Nyx Girls CN243 « Nageldraken

 2. Pingback: China Glaze Meteor Shower « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: