Del Sol Rock Star

Jag ber om ursäkt för den långa tystnaden, men jag har tillbringat två och en halv vecka i Kina, så det har inte riktigt funnits tid varken till avancerade manikyrer eller bloggande. Nåväl, här är i alla fall ett av de nya lacken från Nailmail som jag fick strax innan jag åkte. Det blev rätt slarvigt målat eftersom jag väl egentligen skulle fixa och packa inför resan. Det är i alla fall det färgskiftande lacket Rock Star från Del Sol, som jag är ganska besviken på. Det ska skifta från blått inomhus till grönt utomhus, men liksom vad många andra som köpt samma lack från Nailmail noterat (verkar det som när jag läste SaintBellas blogg) så händer det inte så mycket. Det blir väl kanske en liten aning ljusare och mer gröntonat utomhus, men hade jag inte tittat efter det hade jag inte märkt det. Tråkigt! Dessutom hade det dålig hållbarhet och det gick flisor ur det efter bara någon dag.

Inomhus:

Utomhus:

Annonser

Posted on juli 23, 2010, in Del Sol. Bookmark the permalink. 7 kommentarer.

 1. På mig blev det ingen skliinad alls, tyckte jag. Var också besviken.

  Gilla

  • Ja, visst var det tråkigt! Jag hade verkligen försökt välja lack som det såg ut att bli stor skillnad på. Men det är ju i alla fall ett snyggt blått glitterlack och jag hade inget likadant innan, så jag får väl se det som en förstärkning av glitterlackförrådet istället…

   Gilla

 2. Jag fick också ett dåligt exemplar som knappt ändrar färg. Samma var det med min Heartbreaker som jag sett ändra färg ordentligt på flera bloggar så de verkar vara väldigt ojämna i kvalitén av någon anledning. Synd :/

  Gilla

 3. Åh, vad tråkigt, jag har inte hunnit testa Heartbreaker, men då lär jag bli besviken på den också…

  Gilla

 4. Förhoppningsvis är ditt Heartbreaker mer som Nailtastic-Annes än som mitt och Zizzies. Rock Star verkar väl ingen ha fått fart på. Idag mailade jag DelSol och frågade om det är något fel på mitt Heartbreaker. Det är ju så olikt Annes både i formula/täckningsgrad, grundfärg och färgskiftningsförmåga.

  Gilla

 5. Tyvärr hände det inget med mitt Heartbreaker när jag ställde ut flaskan i solen, så jag misstänker tyvärr att jag har fått den dåliga varianten…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: