Cetuem 209

Det här är ett riktigt trevligt glitterlack, måste jag säga! Helt klart ett av det bästa jag har. Det var ganska lätt att lacka med, det täckte på tre lager och var relativt slätt från början. Ett lager överlack räckte för att få det blankt och fint. Dessutom kommer glittret fram ovanligt bra för att vara ett mörkt glitterlack, vilket troligen beror på att glittret ligger i en genomskinlig bas. Glitterkornen är mycket små och jag tror att det är en blandning av svart och silver – eller så är det glitter som skiftar mellan svart och silver beroende på ljuset, det är svårt att säga. Hur som helst är det jättefint och glittrar massor, jag gillar det verkligen!

Dekoren består av billiga strasstenar från eBay och striping tape i silver från Trans Design. De billiga strasstenarna är inte lika fina som de dyrare man kan köpa på annat håll, men ska man använda så här många är de bra att ha.

 

 

Publicerat på november 14, 2010, i Cetuem. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Ser otroligt glittrigt ut! Fint!

  Gilla

 2. Tack, det är verkligen ett jättefint lack! Det är ett sånt där som gör att man då och då sitter och stirrar fånigt på sina naglar… 🙂 Jag är helnöjd!

  Gilla

 3. Åh, vilken härligt blingig manikyr!

  Gilla

 4. Så jäkla snyggt du fått till det!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: