IsaDora White Art krackeleringslack

Det är många som har visat krackeleringslack på sistone, jag känner mig nästan lite tjatig. Jag har dock haft mina krackeleringslack stående rätt länge, så jag tyckte det var dags att testa ett. Det blev ett tjockt lager (eftersom jag ville ha det ordentligt täckande) av det vita IsaDora White Art över det svarta krämlacket Orly Liquid Vinyl toppat med ett lager China Glaze Matte Magic för att få alltihopa matt. Jag är rätt nöjd med resultatet faktiskt.

Det påminner mig lite om Jack Skellington från A Nightmare Before Christmas. Det här skulle nog funka som Halloweenmanikyr…

Publicerat på februari 5, 2011, i Halloween, IsaDora, Krackelerande lack och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Det ser ut som mina fönsterbrädor! Svart sten genomdraget av stora vita ådror! Läckert!

  Gilla

 2. Tack! Jag tyckte det blev ganska roligt!

  Gilla

 3. Ballt med vitt och svart, det är så ”enkelt” att det glömts bort! Hett!

  Gilla

 4. Ursnyggt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: