L.A. Girl Metal Antique Gold

Jag är så imponerad av Metal-lacken, det här var ännu ett riktigt bra lack från kollektionen! Det var jättebra att lacka med, skitsnyggt och höll hur länge som helst utan att chippa. Det här hade jag i fem dagar och hade bara lite tipwear när jag tog bort det. Jag överväger att köpa på mig resten av kollektionen (utom de rosa) bara för att det är så underbara lack! (Och det är fortfarande rea på dem på Cherryculture.)

Antique gold är egentligen huvudsakligen grönt i tonen, men det ser brunguldigt ut i vissa ljus (t ex när jag skulle fota det). Härligt metalliskt skimmer. Klistermärkena är från eBay och väldigt bra, tunna och fina, fäster bra och går inte sönder för lätt. Tyvärr kommer jag inte ihåg vem jag har köpt dem av.

Publicerat på april 3, 2011, i Dekaler, L.A. Girl. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Jag tycker att du ska slå till. Det är ju (nästan) inga pengar att prata om heller

    Gilla

  2. Jag skulle vilja ha alla lack de någonsin gjort! Älskar även Disco-, Rock Star och Flare-kollektionerna!

    Gilla

  3. Nu har jag slagit till! Sex fina Metallack (och lite annat smått och gott) är på väg hem till mig! 🙂 Jag tycker det är förbluffande att ett så billigt märke kan vara så otroligt bra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: