IsaDora In The Army

Ha, nu är jag ikapp! Detta är vad jag för tillfället har på naglarna. Fast det åker nog ikväll eftersom jag har haft det i fyra dagar och är lite trött på det. Visserligen är det inte farligt slitet, bara lite tipwear. Formulan var riktigt bra, det täckte på två lager (hade jag orkat vara noggrannare hade det nog räckt med ett) och var ganska lättlackat. Förutom det faktum att penseln var riktigt värdelös. Tjock och borstig och allmänt klumpig. Ick!

Färgen är trevligare än jag trodde. Riktigt djup och fin grön med mycket grått i sig. För att vara en så dämpad färg är den ändå rätt iögonfallande.

Efter ett dygn satte jag på några klistermärken som jag köpt på eBay och la på ett lager China Glaze Matte Magic. Det blev riktigt bra, färgen passade bra som matt.

Klistermärkena är lite roliga – de lyser i mörkret! Inte för att det är något som märks annat än när det är helt mörkt, men det är lite bisarrt! Det syns faktiskt riktigt bra och skulle säkert vara häftigt om man någon gång gick ut och dansade (vilket jag aldrig gör…). Det är tyvärr så ljussvagt att det inte finns en chans att jag skulle klara av att få en vettig bild på det, så ni får helt enkelt tro mig på mitt ord.

Publicerat på april 7, 2011, i Dekaler, IsaDora. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. den gillar jag, dock inte penseln. Katastrof.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: