Nubar Citadel igen

Lotta var på Sverigevisit och vi hann med att sitta och prata strunt och dricka vin en kväll och då ingick det förstås att jag fixade hennes naglar. Hon ville ha torkade blommor men lät mig välja basfärg. Jag var snäll och plockade en diskret grå för att matcha hennes gråa klänning, nämligen Nubar Citadel (jag var lite sugen på att hitta något riktigt skrikigt, men  den goda smaken vann till slut). Det är ett riktigt bra lack, det var krämigt och fint att lacka med och täckte på två lager. Jag har visat det tidigare här.

Det blev blommor i blått, lila och turkost till det. Jag doppade dem i vatten lite innan jag skulle använda dem och lade dem på en makeupsvamp för att de inte skulle fastna i underlaget medan de låg och fuktade till sig. Om jag ville klippa till dem gjorde jag det när de var fuktiga. Det funkade rätt bra faktiskt. Tre lager överlack krävdes för att jämna ut det.

Publicerat på april 17, 2011, i Nubar, Torkade blommor. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

  1. Fint, va! Speciellt med tanke på att dessa ”fyllenaglar” åstadkoms efter ett par flaskor rödvin. Vilken rutinerad Lina! (Men det går ju tyvärr inte att komma ifrån det faktum att mina naglar är ena riktiga barnnaglar – framträder med oönskad tydlighet på bild…)

    Gilla

  2. Hm, blev det så mycket som ett par flaskor rödvin… Jo, det kan kanske stämma faktiskt. Jag är bra på fyllepyssel! 😀
    Och jag tycker inte att du har barnnaglar, du har normala naglar, ju! Det är nog jag som har ovanligt avlånga naglar, tror jag. (Sjysst att ha bra gener någonstans i alla fall.)

    Gilla

  1. Ping: Nubar Citadel ännu en gång « Nageldraken

  2. Ping: Halloween: Spindlar på sten | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: