Milani 3D

Milani 3D är ett ganska diskret hololack. Det är blekt guldfärgat i en trevlig, smickrande ton. Inomhus ser man inte mycket av holoeffekten (fast det är fint ändå), men i solsken är det hur tjusigt som helst med spridda korn av gnistrande holografiskt glitter. Det är ganska skirt, men täcker på tre lager. Här har jag det över ett lager av nudelacket L.A. Girl Whimsical (se förra inlägget), mest för att testa Whimsical. Det var egentligen inte nödvändigt eftersom jag hade swatchat med och utan nudelack tidigare och sett att det täckte på tre lager i vilket fall.

Sjöhästen är stämplad från konadplatta m27. Jag är ingen höjdare på konad, det blir gärna lite snett och vint, men det är söta fiskar och andra sjödjur på den plattan så ibland försöker jag mig på det ändå. Jag skulle formodligen behöva öva mer, men det är sällan jag orkar ta fram sakerna och kladda med remover och så.

Inomhus:

Solsken:

Holoeffekten var lite svår att fånga på bild, men den syns lite på pekfingret eftersom det blev lite suddigt. Det är mycket tydligare IRL!

Publicerat på april 21, 2011, i Milani, Stämpling. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Snyggt som guldlack också. Som hololack kankse det inte var bäst i klassen men fin färg och fint glimmer i det.

    Gilla

  2. Jag tycker det här ser väldigt vackert ut! Jag har inga av Milanis 3D-lack än, men man borde kanske passa på medan de finns att få tag i.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: