Hits Hera

För en gångs skull blir det faktiskt ett hololack på en fredag så jag kan ansluta mig till holofredagtraditionen! Jag är däremot inte lika galen i holo som vissa andra, så det blir förmodligen inget jag lyckas göra om. Jag blir alltid lite ledsen över att de bara är som tjusigast ute i solen – eftersom jag sitter inne hela dagarna blir det väldigt korta stunder som jag får njuta av dem när de är som bäst.

Hits Hera är i alla fall ett väldigt fint hololack! Det har riktigt maffiga regnbågar som även syns inomhus. Jag hade det för ett par månader sedan, så jag kommer inte ihåg hur det var att applicera, men i o m att det har gått åt en tredjedel av den – visserligen lilla – flaskan, så misstänker jag att det var ganska skirt. Jag har också ett vagt minne av att det var lite tjockt och besvärligt att måla med.

Jag ville dekorera det lite så jag petade ner lite ”ice chips” i vit aurora borealis i lacket på ringfingrarna. Jag köpte det hos No 1 Nail Art Shop på eBay. Det är en riktigt bra shop om man vill få tag på billiga nageldekorationer. De har hur mycket skojigheter som helst.

Publicerat på maj 11, 2012, i Hits, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönblått. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Det här var ett riktigt fint lack. Jag gillade effekten av chipsen också 🙂

    Gilla

  2. Hera är ett av mina absoluta favoritlack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: