China Glaze You’re a Hoot

Det här är ett lack som jag misstänker kommer att dela läsarkretsen i två läger, för det är verkligen inte något standardlack. Det kommer från China Glaze’s ”On the Horizon”-kollektion som kommer nu i vinter och jag har fått det för recension. Det består av ljusgula, orangea och svarta små matta strängglitter i en klar bas och är lite knasigt, men jag gillar det faktiskt ändå. Eftersom basfärgen nästan är hudfärgad blir det nästan lite diskret, trots sin knasighet. Det täckte på tre lager, så det är tätt med glitter, och jag tror att det är snyggare på egen hand än som överlack. Det kan nog bli lite för rörigt om man bara har ett lager av det. När man har det ensamt bildar det ändå en enhet. Tyvärr blev kanten lite ojämn eftersom det stack ut glitter, vilket var lite irriterande, och det slukade överlack i stora mängder.

Edit: Förresten, jag såg när jag publicerade det här att det är mitt 500:e inlägg! Jag har inte tillräcklig framförhållning för att ha någon giveaway eller liknande är jag rädd för, men det är lite kul att det har blivit så många inlägg över åren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på november 12, 2013, i China Glaze, Glitter, Naglar i orange och korall. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Jag älskar denna kollektionen! Även om inte alla passar min smak i färg (som typ detta) så passar de min smak i finish:)
  Och jag håller med dig, dessa ska läggas ensamt, tjänar inget till att ha underkläder för de gör sig bäst på egen hand.

  Gilla

 2. Jag är väldigt nyfiken på dessa lack! Kommer dock inte köpas eftersom jag har tillfälligt köpstopp, men de är läckra!

  Gilla

 3. Lela: Visst är finishen spännande! Jag skulle gärna vilja ha ett sånt här i någon lite mer mättad mörkare färg, bara.

  Blowfish: Köpstopp suger, men de finns nog kvar när du häver det! 🙂

  Gilla

 4. Spånplatta på naglarna… Tja mer nyskapande än marmorering? 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: