Nail Art Sunday: Solnedgångsgradient med OPIs Brazilkollektion

Jag fick ju, generöst nog, alla 12 lacken i Brazilkollektionen att recensera när jag var på pressträff med OPI. Det är förstås väldigt trevligt, men med min bloggtakt så skulle det ta mig ett år att visa allihopa om jag skulle visa dem en och en – så här får ni en gradient med tre av dem. Det är den gula I Just Can’t Cope-acabana, orangea Where Did Suzi’s Man-Go? och röda Red Hot Rio. De passade faktiskt väldigt bra ihop med varandra så jag tycker att gradienten blev riktigt bra. Det hade varit bättre med det gula lacket som bas förstås, men jag kom på idén när det orangea redan var på tassarna, så det blev som det blev. Kanten hade ju kunnat vara prydligare också men jag skyller det på lacket!

Jag hade tre lager av Where Did Suzi’s Man-Go? Det var rätt tjockt och lite svårt att få jämnt. Lite små flisor gick redan dag 2, vilket har hänt med andra lack ur den senaste OPI batchen också. Antingen passar inte OPI ihop med mina naglar eller så var inte hållbarheten så bra. Fast jag bar det bara i två dagar, för andra dagen lossnade en del av en dekal.

Dekoren är vattendekaler som jag har köpt på eBay någon gång för länge sedan. De var lite tjocka och fäste inte så jättebra, men de är i alla fall rätt fina.
Om jag kommer åt nätet och kan länka in mig så blir det här veckans bidrag till Nail Art Sunday. Jag och mamma ska åka på en weekendresa till Lübeck, så det här blir tidsinställt. Jag beklagar de kassa bilderna. Torra nagelband och dåligt ljus, men vad ska man göra – det är ju vinter och jag har inget ljustält…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på december 15, 2013, i Dekaler, Naglar i guld och gult, Naglar i orange och korall, Naglar i rött, OPI, Svampning. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Det blev ju himla fint det där! 🙂 härligt med lite färg!

  Gilla

 2. Härlig färgkombination!

  Gilla

 3. Seize the nail: Ja, det var väl inte så typiskt juligt direkt, men det var härligt med en färgklick på naglarna i mörkret!

  Malin: Tack!

  Gilla

 4. Väldigt tjusigt och härligt karamelligt i färgerna.

  Gilla

 5. Jättefint! Jag blev sugen på en tequila sunrise nu! 😉

  Gilla

 6. Sminkan och Little Miss Nailpolish: Den här manikyren verkar få alla att associera till ät- och drickbara saker! Själv kom jag att tänka på isglassar! 🙂

  Gilla

 7. Inte ens lite jul över dessa naglarna vilket inte gör det minsta när det är så här snyggt:)
  Hoppas ni har/hade det trevligt i Lübeck.

  Gilla

 8. Det här är riktigt fint och somrigt. Hade passat perfekt här i Sydney!

  Gilla

 9. Lelack: Nope, inte juligt alls! Men ibland blir man sugen på lite omväxling!
  Lübeck var jättemysigt och väldigt juligt, så nu blir det nog lite juligare naglar framöver.

  Alexandra: Så bra att det passar bra någonstans ändå! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: