Kicks Chopped Lavender

Mer från arkivet! Fördelen med att gräva i arkivet är att man får se bilder med lite sol… Det här lacket har jag annars inte så mycket att säga om. Jag har fått det för recension. Det är ett blåtonat lila sandlack. Rätt snyggt, men inte sådär att jag hoppar av lycka. Jag har noterat att jag hade tre lager av det men inget om hur det var att lacka med. Jag tror att det hade en trevlig formula och torkade rätt fort, men jag är inte säker…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på januari 3, 2014, i Kicks, Naglar i lila, Strukturlack. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jag äger inte ett strukturlack utan glitter än, men blir lite sugen på detta 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: