Picture Polish Illusionist (video)

Det här råkade visst publiceras av misstag igår… Jag satt med min nya telefon och försökte lista ut hur jag skulle få filmerna från den till bloggen. Uppenbarligen lyckades jag, fast det blev en riktig post istället för ett utkast… 😉 Jag kommer att skriva en ”riktig” bloggpost när jag har hunnit gå igenom bilderna.

Sjukt fint lack är det i alla fall! Ni får väl se det som en teaser för vad som komma skall! 😛

Publicerat på mars 9, 2014, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Ååååååååååååååhhh!!! Så himla läckert!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: