OPI Kiss Me I’m Brazilian

Ibland måste man väl visa lack man inte är förtjust i också – särskilt när man, som i det här fallet, har fått dem att recensera. Egentligen är det inget fel alls på Kiss Me I’m Brazilian (från OPIs Brazil-kollektion) men det är ju det där med min allergi mot rosa. Och det här är ett klassiskt barbierosa krämlack, så även om jag absolut kan se att andra kan tycka att det är fint, så är det ingenting för mig. Faktiskt så pass att jag bara swatchade det och tog bort det eftersom jag inte vill bära det. Det krävdes tre lager för full täckning, och det var lite svårt att få det riktigt jämnt.

DSC08062

DSC08063

DSC08064

Well, this is really not my colour, but I have gotten this for review, so I suppose I should show it to you anyway. There is really nothing wrong with it, it is just so very pink, and I am kinda allergic to pink. This was released with the Brazil collection earlier this year and it is a pretty straightforward Barbie pink creme. Three coats was required for opacity and it was a little tricky to get it perfectly even. 

Publicerat på april 21, 2014, i Naglar i rosa, OPI. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Tur man kan ha olika smak 🙂 jag älskar sånna här rosa! Fast just det här har jag inga planer på att köpa…

  Gilla

  • Glömde skriva att jag tycker det ser väldigt snyggt ut på dig! Men om du inte kände dig bekväm med det så förstår jag att det åkte av snabbt.

   Gilla

 2. Jag håller med, den ser fin ut men rosa kräm på helnaglar är inget för mig. Dock kan det vara kul till diverse nail arts,där man kan lägga till andra färger, tex svart ^^

  Gilla

 3. Malin: Tack! Jo, jag kan se att det egentligen är ett rätt fint rosa, om man trivs i rosa. 🙂

  Gelic: Ja, jag funderar lite på att spara det just för att kunna ha till nail arts. Det kan vara snyggt med ett färgstarkt rosa i kombination med svart! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: