Paket!

Igår, efter en rätt stressig och eländig dag (förutom ett askul träningspass) så kom kunde jag hämta ut ett paket med hela Icons of Happiness-kollektionen från OPI. Helt klart uppmuntrande! Lacken ser riktigt fina ut och det ska bli kul att testa dem!
DSC08686

DSC08689Jag passade på att ta lite bättre flaskbilder än de jag tog på lanseringen.

DSC08692A Grape Affair, Get Cherried Away, Today I Accomplished Zero

DSC08694Sorry I’m Fizzy Today, Coca Cola Red, Orange You Stylish!

DSC08696Turn on the Haute Lighte, You’re so Vain-illa, Green on the Runway

Jag gillar flera av de här lacken. Today I Accomplished Zero och Green on the Runway är de jag fastnade för först, men även Orange you Stylish! och You’re so Vain-illa är förvånansvärt trevliga (med tanke på att det inte är den typen av färger jag oftast faller för). Turn on the Haute Light är nära nog identiskt med mitt älskade L.A. Girl Sterling Silver och jag är svag för den här typen av rena silverlack.

Yesterday, after a stressful and pretty lousy day (apart from a really fun workout) I could collect the whole OPI Icons of Happiness-kollektionen from the post office. A wonderful way to get my spirits up! I like several of these polishes. Today I Accomplished Zero and Green on the Runway are the ones I noticed first, but Orange you Stylish! and You’re so Vain-illa are also surprisingly appealing (considering that it is not the types of colours that I generally fall for). Turn on the Haute Light is almost identical to my beloved L.A. Girl Sterling Silver and I really like that kind of pure silver polishes.

Publicerat på maj 22, 2014, i OPI, PR-relaterat. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Grönrosa ser fint ut tycker jag

    Gilla

  2. Vill se det röda 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: