United in Green: Nerdlacquer All of Time and Space

Dagens bidrag till United in Green blir ytterligare ett av mina kära Nerdlack. Jag har en hel del i arkivet, men eftersom jag misstänker att inte alla är jätteintresserade av bilder på lack som är så svåra att få tag i så försöker jag blanda upp dem med mer lättillgängliga lack. Just All of Time and Space är (förstås) från Doctor Who-kollektionen och jag lyckades norpa det på en bloppis. Det är ett rätt udda lack och inte egentligen alls något jag brukar vilja bära, men jag tycker det är ganska underbart bara för att det är så konstigt! Det är ett grånat blågrönt med glitter i lilarosa och silver och jag tycker att det lyckas vara riktigt snyggt, fast det är så skumt.

Jag bar (som vanligt) tre lager av det och toppade med två lager Seche Vite för att jämna ut det. Det var lätt att lacka med, men jag fick skaka det emellanåt eftersom glittren har en tendens att sjunka (ett vanligt problem med Nerdlack).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Today’s contribution to United in Green is another of my much loved Nerds. I have quite a few in the archive, but since I guess that not all of you are that interested in looking at polishes that are so hard to find, I try to space them out a bit. All of Time and Space is (of course) from the Doctro Who collection and I managed to snag it from a blog sale. It is a pretty strange polish with a greyed out green base with a lot of blue in it and magenta and silver glitter. I actually love it for being so odd! It somehow manages to be pretty in a strange way.

I wore three coats and topped it off with two coats of Seche Vite to even it out. Application was good, but I had to shake it a few times since the glitters tend to sink.

Vill du se fler fina, gröna bidrag till United in Green så kan du klicka på symbolen nedan!

Publicerat på oktober 9, 2014, i Glitter, Naglar i grönblått, Nerdlacquer och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Härligt och annorlunda. Jag har personligen inget emot discontinued och andra lack svåra att få tag på. Är lacket fint är det ju kul att kolla på ändå, och blir man ”kär” i lacket så går det i 99% av fallet få tag på, med en tom plånbok som resultat förstås. 😉 Å andra sidan brukar det gå att hitta fina dupéer och liknande lack om man inte slaviskt just vill ha ett speciellt märke. 🙂

  Gilla

  • Så kul att du gillar även att titta på mina Nerdar! 🙂 Jag är ju lite kär i dem själv, men har märkt att jag får lite mindre respons på dem än mer lättåtkomliga lack. Och det är ju faktiskt inte omöjligt att få tag i dem, som du säger, man får bara leta lite. Jag har nog inte betalat mer än max ca 150 kr för dem, så det behöver inte bli helt ohemult dyrt heller. 🙂

   Gilla

 2. Lite annorlunda och rätt fint…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: