United in Pink: OPI Next Stop… The Bikini Zone

Dagens bidrag till United in Pink blir OPI Next Stop… The Bikini Zone från Brasilienkollektionen. (Jag har fått det för recension.) Det är ett ljust lilarosa skimmer som skiftar i blekt guld. Egentligen är det ett väldigt fint lack, men tyvärr är det inte alls min kopp te. Det var skirt, men lättlackat. Fyra lager krävdes för full täckning. Det blev dock ganska jämnt även på färre lager, så om man inte bryr sig om lite VNL kan man nog nöja sig med tre lager. Jag swatchade faktiskt bara detta eftersom jag visste att jag inte skulle trivas i det. Istället gav det till mamma, som tyckte det var väldigt fint, så det är bra att det har hittat ett bättre hem. 🙂
DSC08176

DSC08179

DSC08180

DSC08181

DSC08184

 

Today’s contribution to United in Pink is OPI Next Stop… The Bikini Zone from the Brazil collection. (It was given to me for review.) It is a sheer purplish pink shimmer that shifts to a pale gold. It is really a very pretty polish, just not my cup of teal. It was very sheer but easy to apply. It took four coats for full opacity, but it was even in colour, so if you’re not too worried about VLN you could probably get away with fewer coats.

Publicerat på oktober 23, 2014, i Duo- och multikromatiska lack, Naglar i rosa, OPI och märkt , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Det här gillade jag. Ett rosa som jag tror jag skulle kunna gilla.

    Gilla

  2. Ja, det är faktiskt riktigt fint för att vara rosa!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: