OPI Sorry I’m Fizzy Today

Nä, det här inlägget har legat i arkivet i ett år nu, så det är banne mig dags att publicera det! Rosa är ju inte en färg som inspirerar mig, kan man säga, och detsamma gäller det här lacket. Jag fick det med Icons of Happiness-kollektionen för recension. Det är ett barbierosa krämlack. Ganska lättapplicerat, men flammigt och krävde fyra lager för att bli hyggligt jämnt. Tja, så mycket mer än så har jag inte att säga om det. Men nu har jag i alla fall postat det. 😛

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

This post has been laying around in my archive for a year now, so it is really time to get it published! Pink isn’t exactly a colour that inspires me, and that goes for this polish too. I got it for review and it is from the Icons of Happiness-kollektionen. It’s a Barbie pink creme. It was quite nice to apply, but it took four coats to get it even. Well, I don’t have that much more to say about it , but at least I’ve posted it now! 😛

Publicerat på oktober 30, 2015, i Naglar i rosa, OPI och märkt , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Vänta du bara, du kanske blir omvänd som jag om du använder dom rosa oftare 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: