Smitten Polish (numera Dreamland Lacquer) Fire Burn

Fire Burn är ett underbart orange prismatiskt glitter i en svagt orange bas. Riktigt vackert och glittrigt! Tyvärr hade jag dåligt med sol när jag bar det, så bilderna blev inte så bra. Det täckte ganska bra på två lager, men fick bättre djup i färgen och mer glitter efter tre. Jag köpte det när märket fortfarande hette Smitten Polish, men nu har det som ni troligen vet bytt namn till Dreamland Lacquer.

In English: Fire Burn is a lovely orange prismatic glitter in an orange-tinted base. It is very beautiful and sparkly! Unfortunately there were no sun to speak of when I wore it, so the pictures weren’t that good. It was fairly opaque after two coats but three gave a better depth to the colour and more sparkle. I bought it when the brand was still called Smitten Polish, but as you probably know it has now changed name to Dreamland Lacquer.

20160218_093843

SONY DSC

Publicerat på april 9, 2016, i Glitter, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i orange och korall, Smitten Polish/Dreamland Lacquer och märkt , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: