ABC Challenge 2016 (W): Nerdlacquer Warrior Ethos

Till W i Lacky Corners ABC-utmaning blir det ett riktigt klassiskt Nerdlacquer, Warrior Ethos från Star Trek-kollektionen. Det verkar finnas i lite olika versioner (det blir väl lätt så när lacken är blandade för hand). Min flaska består av en skir röd bas med glitter i svart, guld, rött och lite blått. Det är verkligen jätteläckert!
Jag bar fyra lager av det. Tre hade kanske räckt, men det fjärde gav lite mer djup i färgen.
Bilderna är från augusti 2014 (jo, det här inlägget har möglat i arkivet jättelänge) och jag blir lite genered över dels att jag har varit så slarvig med att städa upp lacket och dels att mina naglar var så olika långa. Att de är korta har jag inga problem med. Jag hade nyligen varit i fjällen, och eftersom fjällvandringar inte direkt är bra för naglarna så hade jag väl fått klippa ner dem. Men jag önskar att de hade varit jämnare och att jag inte hade nagellack i nagelbanden. Missförstå mig rätt, jag har inga problem med om andra inte städar upp sina manikyrer eller har ojämna naglar (to each his/her own!), men jag gillar det inte på mig själv.

My W-polish for Lacky Corner‘s ABC Challenge is a classic Nerdlacquer Warrior Ethos from her Star Trek collection. There seems to be several versions of this polish (which maybe isn’t that strange when they’re all hand mixed). My bottle contains a sheer red base with glitters in black, red, gold and some blue. Gorgeous!
I wore four coats. Three might have been enough, but the fourth coat gave some more depth to the colour.
The pictures are from August 2014 (yes, this post has been gathering dust in the archive for way too long) and I find it a bit embarrassing that I had done such a sloppy cleanup and that my nails were so uneven. I don’t mind them being very short though. I had probably been hiking in the mountains just a few weeks before, and that is really tough on the nails. But I wish that they had been more even and that I hadn’t had polish down my cuticles. Don’t get me wrong, I have no problems with other people’s clean-up (or lack thereof) and nail lenght (to each his/her own!), but I don’t like seeing it on myself.

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Publicerat på april 13, 2016, i Glitter, Naglar i rött, Nerdlacquer. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Det ser jättevackert ut, underbart djup!

    Gilla

  2. Love the base color, it’s so intense!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: