OPI Towel Me About It

Det första lacket från OPIs Retro Summerkollektion som hamnade på mina naglar var det gula krämlacket Towel Me About It. Det är en riktigt trevlig färg, den är lite, lite dammig trots att den är så färgglad och jag trivdes bra i den. Jag gillade faktiskt det här lacket mer än vad jag trodde att jag skulle göra! Det är en sån där extremt somrig färg som man blir glad av.
Nackdelen med det var att det var rätt tjockt och gärna vallade sig när jag lackade med det. Det syns faktiskt på bilderna (där jag bar tre lager) att det var lite ojämnt. Efter ett fjärde lager var det dock helt slätt och då blev det jättefint, men då försvann förstås solen så det blev inga bilder på det.
Kollektionen släpps i slutet av maj, och jag har fått det här lacket som pressprov.

In English: The first polish that I wore from the OPI Retro Summer collection was the yellow creme Towel Me About it. It is a really nice colour, a slightly dusty, but still bright yellow. I actually liked it more than I thought I would! It is an extremely summery colour that makes me happy!
The downside of it was that it was quite thick and difficult to get even. In these pictures I wore three coats, and as you can see it was still a little uneven. I added a fourth coat afterwards and that made it perfectly even and really lovely! (However, the sun went away that day, so I didn’t get any pictures of it with four coats.)
The collection will be released at the end of May, and it was given to me as a press sample.

 

20160421_113658

20160421_114502

Publicerat på maj 1, 2016, i Naglar i guld och gult, OPI och märkt , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Riktigt snygg färg.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: