Aliquid Lacquer Dragonspell

Jag fortsätter att beta av mina äldsta utkast – det här är också från 2014, så jag har lite som ligger. Det har väl blivit liggande delvis för att det inte är ett särskilt spännande lack. Det är från Aliquid Lacquers Silmarillionkollektion, som jag köpte mycket p g a temat, men som innehåller en del riktigt fina lack också. Dragonspell är dock inte sådär jättespeciellt, och inget jag har fastnat för. Det är rödbrunt med guldflakes och har ett mycket diskret grönt skimmer som mest syns i flaskan. Som alla andra lack från Aliquid Lacquer så var det tjockt och svårhanterligt, och krävde fyra lager för att bli jämnt. Halva min miniflaska gick åt…

In English: I am continuing my work to publish my oldest post drafts, so here is another mani from 2014. Dragonspell is from the Aliquid Lacquer Silmarillion collection, that I bought partly because of the names (being a Tolkien nerd) but that also contains some really pretty polishes. This isn’t terribly exciting, though. It is a reddish brown with gold flakes and a barely visible green shimmer. Like all polishes from Aliquid Laqcuer that I have tried, it was thick and difficult to apply. I needed four coats to even it out and used up half of my mini bottle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på juli 12, 2016, i Aliquid Lacquer, Glitter, Naglar i brunt och märkt , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. jag gillar denna ! även om det är lite guld i , jag är inget fan av guldiga lack,,

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: