Nerdlacquer ?

Amanda, som har Nerdlacquer, har en trevlig vana att då och då skicka med extra lack med beställningarna, och för ett tag sedan hade jag och Karin turen att få en flaska märkt ”?”. Det är ett riktigt fint lila lack med glitter i röda, rosa och lila nyanser. Jag bar två lager av det och applikationen var utmärkt som vanligt.
Efter några dagar så klämde jag dit en av dekalerna från Depends Rock Your Nails and Body-kit, som jag fick som pressprov för ett tag sedan. Jag trodde väl aldrig att det skulle vara dekalen med rosa detaljer som jag skulle använda först, men jag tyckte faktiskt den passade riktigt bra till det här lacket.
Förresten, om ni inte visste det så skickar Amanda numera lack även till Sverige, så nu behöver man ingen mula för att beställa!

In English: Amanda, the maker of Nerdlacquer, has the nice habit of sometimes sending polishes as bonuses with her orders, and a while back, Karin and I were lucky enough to get this bottle, marked ”?”. It is a really nice purple polish with glitters in red, pink and purple. I wore two coats and the application was excellent as usual.
After a few days I added a skull sticker from the new Depend Rock your Nails and Body kit, that was sent to me for review recently. I actually would never have guessed that the pink sticker would be the first one to go on my nails, but in this case I actually think it suited the polish quite well and I liked the combination.
Oh, and Amanda is shipping Nerdlacquers to Sweden now, so you don’t need a mule anymore to buy her polishes. Yay!

20160710_132156

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

20160710_180413

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Publicerat på juli 20, 2016, i Dekaler, Glitter, Naglar i lila, Nerdlacquer och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: