CND Vinylux Brick Knit

Jag har för tillfället det angenäma problemet att jag har fått fler pressprover än jag själv hinner bära, så jag lånade min bästa väns naglar för att visa er Brick Knit, från CNDs höstkollektion Craft Culture som lanserades i augusti. Hon har dessutom en varmare hudton än jag, så jag gissade att det skulle vara snyggare på henne än mig, vilket nog kan stämma. Det var i alla fall väldigt snyggt på henne! Det är ett krämlack i en lite ovanlig röd färg. Det är lite bruntonat, nästan bränt tegelrött. Applikationen var bra och det täckte nästan på ett lager (jag hade två för säkerhets skull), men rackarns vad mycket svårare det är att lacka andras naglar – för att inte tala om hur svårt det är att fota andras naglar!

In English: I have the pleasant problem right now of having gotten more press samples than I have time to wear, so I borrowed my best friend’s nails to show you Brick Knit, a polish from the CND autumn collection Craft Culture, that was released in August. She has a warmer skin tone than me, so I guessed that this polish would look better on her than me, which I think might have been right. At least it suited her really well! It is a cream in a somewhat unusual red colour. It is a brownish, almost burnt brick red. The application was good and it was almost opaque in one coat (I put on two, just to make sure), but it is really a lot more difficult to polish someone else’s nails! Not to say how difficult it is to take photos of someone else’s hands!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Publicerat på september 19, 2016, i CND, Naglar i rött och märkt , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Snyggt och trevligt litet problem du har 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: