Grön onsdag: Nerdlacquer Thistledown

Alltså, Trump som president i USA!? Det var ju verkligen inte ett kul besked att mötas av när man vaknade. Jag vill mest av allt bara dra täcket över huvudet i fyra år, men eftersom det inte riktigt går så försöker jag istället peppa mig med att posta den här manikyren som jag bar när jag och maken var på vår europaresa i somras, närmare bestämt under de sista två dagarna på resan som vi tillbringade med sol och bad i polska Sopot (eller tja, det där med sol är inte riktigt sant eftersom vi gömde oss från den under ett parasoll). Thistledown är knallgrönt och glittrigt och rätt knasigt, precis vad man kan behöva en sån här dag! Jag blev faktiskt så förtjust i det att jag har köpt en egen flaska av det efter att jag bar det (jag hade bara en dekant från Karin). Som vanligt med nerdar täckte det på två lager, var lätt att applicera och höll bra.
Dekoren var jag lite tveksam till då – det blev kanske lite för många vita blomklistermärken och gav ett lätt hysteriskt intryck. Men just nu känns hysteriskt glada manikyrer som precis vad man behöver!
Det här får bli veckans bidrag till grön onsdag från mig!

In English: Seriously, Trump as president in the US!? That was really not a fun thing to wake up to. I mostly just want to pull the covers over my head for four years, but since I can’t really do that, I try to cheer myself up by posting this manicure from mine and my husband’s Europe vacation this summer. I wore it at the end of the vacation, during the last day that we spent bathing an hiding from the sun under a parasol in Sopot, Poland. Thistledown is brightly green and glittery and pretty crazy – just what is needed on a day like this! I actually liked it so much that I bought a fullsized bottle after I wore it (I only had a decant that I had gotten from Karin before). As usual with nerds, it was easy to apply, opaque in two coats and lasted a long time.
I didn’t quite like the nail art when I wore it – there were a bit too many white flower stickers and gave a slightly hysterical impression – but right now it feels just right with a hysterically cheerful mani!

20160701_184058

Sol, knallgröna naglar och öl på färjan hem till Sverige.

20160630_145128_HDR

20160630_151548
Strandnaglar!

SONY DSC

Spara

Publicerat på november 9, 2016, i Dekaler, Glitter, Grön onsdag, Naglar i grönt, Nerdlacquer och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 11 kommentarer.

 1. Du har rätt, en dag som idag behöver man piggas upp på alla sätt man kommer på. Piggelingröna lack är inte fel då.
  Själv kastade jag om i mina planer för det yogapass jag kommer leda ikväll. Istället för att fokusera på immunförsvaret blir det ett pass för att öppna hjärtat. What the world needs now is love. ❤

  Gilla

 2. Håller med fullständigt, idag behöver vi allt uppiggande som går att komma över. Och jag tyckte inte alls det var för mycket blommor, tycker det är superfint! Man får definitivt sommarkänsla. Just nu behöver vi alla positiva vibbar vi kan få!

  Gilla

 3. Jättebra val för denna sorgliga dag! Snyggt!

  Gilla

 4. Som övriga så håller jag med att man behöver lite extra pepp i de här oroliga och oroande tiderna. Snygg manikyr.

  Gilla

 5. Ja du, vi behöver all pepp vi kan få utan tvekan. Ett piggt och glatt lack! 🙂

  Gilla

 1. Ping: Deltagare Grön Onsdag | Vacker & Underbar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: