Lush Full of Grace serumkaka

Det är inte så ofta jag skriver om hudvård, men här har jag hittat något jag verkligen gillar, så jag tycker att det är läge att dela med mig lite. När jag var på Lush strax innan jul råkade jag nämna för expediten att jag är snustorr i ansiktet, varpå hon raskt pratade på mig det här serumet i kakform. Det var ju inte så fasligt dyrt för att vara ett serum (129 kr kakan), så jag tyckte det kunde vara värt att testa. Och jag har blivit väldigt förtjust i det! Kakan smälter när man håller den mot huden, så det är bara att dra den över ansiktet och sedan massera in de härliga oljorna. Doften är naturlig och inte särskilt påträngande, och serumet är oljigt och känns som mumma för mitt vintertorra fejs. Jag tycker den är lite för oljig för att använda dagtid, så jag har bara använt den till natten, men då är den desto mysigare. På morgonen känns mitt ansikte återfuktat och mjukt utan att det finns några rester kvar av serumet. (Jag är inte särskilt förtjust i krämer som lägger sig som ett lager på huden utan att sjunka in.)
En kaka räcker ungefär en månad för mig när jag använder den till kvällen, så den är inte jättedryg. I torsdags när jag var på Lush för att köpa fler var det halva priset på den, så jag passade på att köpa två. Om ni är intresserade kan det alltså vara läge att titta in på Lush nu.

In English: I don’t write about skin care very often, but I have found something I really like, so I’m making an exception with this serum bar from Lush. When I was at Lush shortly before Christmas, I happened to mention to the sales girl that my face is bone dry, and she promptly sold me this serum in bar form. It wasn’t too expensive for a serum (129 SEK per bar), so I thought it could be worth trying out. And I do like it a lot! The bar melts when you hold it against your skin, so you can just drag it across your face and then massage in the lovely oils. The scent is very natural and not too intrusive, and the serum is oily and feels like a treat for my winter face. I find it too oily to use during the day, so I have only used it at night. In the morning, my face feels rehydrated and soft without any residues from the serum. (I really don’t like creams that lays on top of the skin without being absorbed.)
One bar lasts me about a month when using it at night, so it does not last very long. It was on sale for half the price when I was at Lush last Thursday, though, so now might be a good time to try it. I bought two so I won’t have to go without for a while.

SONY DSC

Spara

Spara

Publicerat på januari 15, 2017, i Hudvård, Lush och märkt , , . Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jag har också fastnat för den =) Väldigt skön.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: